Zomerbijbaan in de zorg

Header-zorg
Plaats
Nederland
Aantal uur per week
4 - 18 uur
Salaris
€ 17,44 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

 • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor anderen;
 • Werk van juni tot en met augustus/september 4 tot 18 uur op vaste momenten, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bij jouw vaste cliënt(en);
 • Lekker betaald: iedere 4 weken of maandelijks je loon op je rekening en een uurloon van €17,44*;
 • Een fietsvergoeding van €1,23 netto per dag én krijgt de reistijd tussen cliënten ook vergoed;
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €13,52 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €17,44. Dat klinkt al een stukkie beter hè? Met uitbetalingen in mei (het vakantiegeld), in november (de eindejaarsuitkering) en uitbetaling van je vrije dagen, verdien jij dus over het hele jaar een lekker zakcentje.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp ben jij student én superheld! Deze zomer kun jij wat betekenen voor anderen. In deze zomer bijbaan neem jij namelijk de huishoudelijke taken uit handen van cliënten waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Je werkt flexibele uren zodat je nog steeds het maximale uit je zomer kunt halen. Klaar om het zonnetje in huis te zijn? Lees dan snel verder!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker thuishulp ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk aan de was doen, schoonmaken of het bed opmaken. Naast het schoonmaakwerk ben je een luisterend oor en maak je hun dag een stukje minder eenzaam. Een kopje koffie (of thee) zul je dus met enige regelmaat drinken. Hierbij weet jij wel de juiste balans te houden tussen werken en even kletsen. In het begin is het waarschijnlijk zo dat je steeds andere cliënten krijgt toegewezen waar ingevallen moet worden, maar uiteindelijk is het de bedoeling je een vaste cliënt krijgt.

Het werk als thuishulp is flexibel in te delen in je zomervakantie. Dus wil je werken net voordat je bij die bbq moet zijn? Geen probleem! Je werkt meestal korte shifts, wat supergoed in jouw drukke vakantieschema past. We koppelen cliënten aan jouw beschikbaarheid. Geef dus iets meer beschikbaarheid op dan het aantal uur dat je gaat werken: zo kunnen we de perfecte match maken en kan jij op je vaste vrije momenten werken! Wekelijks werk je met vaste cliënten in shifts van 2 tot 3 uur, dus check even goed wanneer je dit in je agenda kan passen. Met deze zomer bijbaan maak je écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt er voor dat ouderen nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus!

De zomer bijbanen in de zorg duren tot en met september zodat jij na die tijd weer kan focussen op je studie. Heb jij zo veel plezier in het werk en wil je blijven werken? Dat kan! Maak van je zomer bijbaan je flexibele bijbaan, die door de flexibele uren perfect te combineren is met je studie.

Over SUSA

SUSA is jouw online studentenuitzendbureau om aan de slag te gaan als thuishulp medewerker. Met ruim 75 jaar ervaring in studentenwerk, weten we precies hoe jij ALLES uit je studentenleven haalt. We helpen studenten aan allerlei soorten werk, waaronder werk als thuishulp medewerker! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst.

Jij bent Student&

 • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent een echte aanpakker en bent voor minimaal voor 4 tot 18 uur per week beschikbaar;
 • Jij hebt inlevingsvermogen en gaat graag in gesprek met anderen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
 • Jij bent supersociaal en maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant in overleg met de zorgorganisatie je werkdagen in, precies zoals het in jouw per blok wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert kunnen de uren variëren. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met anderen
  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij cliënten die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.
 • Werken op fietsafstand
  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zonzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.