Reisbranche

SUSA Fotografie 2022 Lowres 100

Klantenservice personeel gezocht in de reisbranche? Huur snel studenten in!

Betrouwbaar, betaalbaar en goed customer service personeel nodig? Bij SUSA hebben we al ruim 75 jaar ervaring met het uitzenden van studenten in de reisbranche! Onze studenten zijn hoogopgeleid, stressbestendig én nemen graag initiatief. Wij ontzorgen van de werving, tot de onboarding, tot de dagelijkse planning. Met onze flexpool vol talent haalt jouw organisatie alles eruit wat erin zit! Bekijk snel hoe je flexibel personeel inhuurt.

Waarom studenten inzetten voor het klantcontact in de reisbranche? 3 voordelen

Studenten zijn een stuk flexibeler dan reguliere uitzendkrachten. Werken in de avonden, weekenden, en vakanties? Graag zelfs! Hun wisselende roosters en brede beschikbaarheid zorgen ervoor dat de uren gemakkelijk gevuld worden. Op- en afschalen kan met SUSA tot dezelfde ochtend, da’s pas flexibel!

Het leven van studenten is snel en vraagt om continue aanpassing. Zowel tijdens hun studie, priveleven als werkleven. Ze zijn leergierig, pakken dingen snel op en zijn dus ook makkelijke werknemers om in te werken. Het werken met verschillende klantenservicesystemen of softwareprogramma's is voor hun een fluitje van een cent. Kortom, personeel dat bedrijven graag in huis willen hebben.

Het salaris van studenten is aanzienlijk lager dan wat je zou betalen voor ervaren professionals van dezelfde kwaliteit. Onze flexibele SUSA-studenten werken via een uitzendcontract. Je betaalt de studenten dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Daarnaast helpt SUSA je alles uit deze talentpool te halen en faciliteren we doorstroom. Zij blij, jij blij, wij blij.

Zó werkt SUSA: recruitmentbureau in customer service!

Het werken met één student, of een grote flexpool werkstudenten, kan je een hele hoop opleveren. Met SUSA’s begeleiding verzeker je jezelf namelijk van hoogopgeleide en ingewerkte medewerkers. Zo bespaar je op meer dan alleen wervingskosten. SUSA is een full-service recruitmentbureau. Wij ontzorgen klantenserviceafdelingen van A tot Z. Van werving, tot verloning, tot planning, tot doorstroom - na 75 jaar ervaring weten wij wat werkt voor organisaties! Zo ervaar jij alle voordelen van studenten, zonder de nadelen.

Werving en selectie

  • Toegang tot toptalent binnen de studentendoelgroep

  • SUSA’s Selectieproces

  • Verdere ontzorging mogelijk

Meest gekozen

Poolconcept

  • Flexibele studentenpool

  • Continue flexibiliteit middels SUSA planning

  • Volledige ontzorging: van werving tot doorstroom

In dienst

  • Het talent van de toekomst bij jou op contract

  • Voordelig tarief

  • Volledige ontzorging mogelijk

Benieuwd welke dienstverlening het beste bij jouw organisatie zou passen? 

Deze teams werken al jááren met SUSA-studenten

SUSA heeft goed begrepen hoe de situatie voor ons is en wat ervoor nodig is om ons te helpen. Door proactief te handelen en snel te schakelen, hadden we binnen twee weken een studentenpool van 20 FTE klaarstaan die allemaal voldoen aan het gewenste profiel.
André Tuinenburg

Head of Customer Care bij Sunweb Group

Normal Photo 1580223071

Inspiratie opdoen? Zo ziet een samenwerking eruit

Benieuwd wat zo’n samenwerking met SUSA en de studenten jouw klantenservice afdeling kan opleveren? En hoe wij de gewenste resultaten boeken? Download onze SUSA x Sunweb case. Hier lees je hoe we in 2021 binnen no-time de zomerpiek opvingen voor Sunweb!

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op:

Bel 06-39074969

Veelgestelde vragen over klantenservice uitbesteden