Over SUSA

SUSA. Make it count.

Wij zijn SUSA, en we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. Dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chefkok, verenigingslid, borrelaar, muzikant en nog zoveel meer.

 

Wij zorgen er met onze slimme online dienstverlening en onze flexibele bijbanen bij topwerkgevers voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. Studenten een toffe flexibele bijbaan, opdrachtgevers een pool met hoogopgeleide studenten met advies en begeleiding van SUSA. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Werken bij SUSA

Een succesvolle dienstverlening ontstaat niet zomaar. Hier werken wij samen met meer dan 125 collega's elke dag aan. Er wordt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en, wanneer je de ambitie hebt, praten we graag met jou over de volgende stap. We werken met goed ingerichte processen (want; 75 jaar ervaring😉) en je schakelt met like-minded collega’s van verschillende afdelingen. We strijden samen voor mooie resultaten en die vieren we; met borrels, wekelijkse sportactiviteiten als padel en bootcamp, ontspanningsmassages (tijdens werk!), ons SUSA-feest en zo kunnen we nog wel even door. Klinkt goed? Bekijk onze vacatures en hopelijk zien we je snel bij ons op de Maliebaan!

Susa Lowres Webshoot 238 (1)

Mede mogelijk gemaakt door...

Wij zijn trots op onze SUSA-medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat SUSA groeit. Maar niet alleen SUSA groeit, jij ook! Je krijgt genoeg tijd en ruimte om uit te zoeken waar jij nu echt in uitblinkt en om die skills te verbeteren. The only way is UP! En dat is ook zo bij SUSA. Zien wij een geboren manager in jou? Dan grijpen we die kans, want we worden er blij van als mensen kunnen doorgroeien.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Enthousiast?

Leuk, wij leren je graag kennen! Bekijk onze vacatures en vind de functie die bij jou past.