Dit is SUSA flexibel studentenwerk

Werken om te kunnen studeren

Meer studenten in staat stellen om te studeren door het bieden van een bijbaan, waarbij werk en studie goed kan worden gecombineerd. Met die wens is SUSA in 1947 opgericht door de Universiteit van Utrecht en door studenten. En dat willen en doen we nog steeds. Elke dag. 100%.

Uitvinder van het Poolconcept®

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van studentenpools die op flexibele en structurele basis bij één opdrachtgever worden ingezet. Voor studenten maken we het mogelijk dat zij een bijbaan kunnen combineren met hun wisselende studierooster. Voor opdrachtgevers nemen we de werving, selectie én planning van A tot Z uit handen. Met een flexibele studentenpool ondersteunen we hen bij het opvangen van (onverwachte) pieken en dalen of een tekort aan vaste medewerkers. Zo bieden we zowel studenten als opdrachtgevers een stabiele en flexibele werkrelatie. Dat is ons unieke Poolconcept®. Twee vliegen in 1 klap!

Ons Poolconcept®

Kwaliteit boven alles

Samen met de opdrachtgever bepalen we het gewenste functieprofiel van de flexmedewerker. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om precies die studenten te selecteren die passen bij het bedrijf en het werk. Dat geldt ook voor de partners waarmee we samenwerken en onze eigen medewerkers. Het resultaat: lange termijn samenwerkingen met onze studenten, opdrachtgevers, partners én SUSA-medewerkers. En daar zijn we trots op.

Voor de student en het bedrijf

Bij SUSA zijn we er voor de student die op zoek is naar een bijbaan. Wij begrijpen studenten en weten wat ze nodig hebben. Om optimaal gebruik te maken van deze high potentials helpen we bedrijven daarbij. Een SUSA-studentenpool brengt flexibiliteit tot een ongekend niveau en zorgt tegelijkertijd voor een positieve vibe in je organisatie. Studenten zijn digital natives en kritisch. Hun expertise en frisse blik brengen ze mee naar de werkvloer. Wij helpen de studenten om in de organisatie goed te landen en waar mogelijk door te groeien.

De organisatie achter SUSA

Vol gas vooruit! We willen altijd beter. Zo waren we bijvoorbeeld het allereerste uitzendbureau dat het mogelijk maakte om je volledig online in te schrijven. Lekker makkelijk, snel en precies wat studenten willen.

Het ontzorgen van studenten en opdrachtgevers is wat ons drijft. We hebben ons bedrijf zo ingericht dat we dat optimaal kunnen doen. Met slimme teams, processen en automatisering.

Zie jij jezelf ook wel passen binnen een van onze teams? Check onze vacatures of er een interessante functie bij SUSA openstaat en solliciteer!

Bekijk onze vacatures  Meer over werken bij SUSA

Dit is werken bij SUSA

Met deze partners werken we samen