Over SUSA

Verjaardag SUSA Post

SUSA 75 jaar jong!

Hoera, SUSA is jarig! In 1947 zijn we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht om te zorgen dat iedereen het maximale uit hun tijd kan halen. Sindsdien hebben we een hoop gezien én meegemaakt. Benieuwd naar de geschiedenis? Scroll gauw door onze terug-in-de-tijdlijn.

Hi! Wij zijn SUSA

En wij houden van studenten. Of, zoals wij liever zeggen, Student&! Want zij zijn meer dan alleen student. Wij begrijpen dat, want bij ons draait het al bijna 75 jaar om studenten. Daarom helpt SUSA ze om hun studententijd zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat ze het optimale uit hun studentenleven kunnen halen. Met die wens zijn wij in 1947 opgericht door de Universiteit van Utrecht, en dat doen we nog steeds. Elke dag. 100%.

SUSA Fotografie 2022 Lowres 38

Hé student! Make it count.

Student zijn is het mooiste wat er is. En wij willen dat je meer kan zijn dan alleen student! Daarom helpen wij je het maximale uit je studentenleven te halen. Hoe we dat doen? Door je studententijd en studentenwerk goed te combineren. Dankzij onze banen kun jij alle dingen doen die het studentenleven zo mooi maken en tegelijkertijd aan je toekomst en cv werken. Dankzij onze banen ben jij Student&. Zie het als jouw tijd-is-geld-transformator: de ideale combinatie van werken en studeren! SUSA. Make it count.

Ons paradepaardje: het Poolconcept®

Wij zijn de uitvinders van het Poolconcept®. Dat houdt in dat studenten bij SUSA op een flexibele en structurele basis bij één opdrachtgever worden ingezet. De gedachte hierachter? Eén student is niet flexibel, 100 wel. Voor bedrijven fijn, want met het poolconcept nemen we de werving, selectie én planning van A tot Z uit handen. Ook kunnen we hiermee (onverwachte) pieken en dalen binnen bedrijven opvangen. Maar ook voor studenten chill, want zo kunnen ze hun bijbaan goed combineren met een wisselend studierooster, trainingsschema of misschien wel verenigingsleven. Win-win!

Met deze partners werken we samen

Logo KSF
Logo ABU
Customer First
Logo Ziptone

Ook Student& in jouw bedrijf?

Studenten zijn veel meer dan alleen student. Het zijn ambitieuze, hardwerkende en hoogopgeleide medewerkers die jou in korte tijd goed kunnen ontzorgen. Daarom helpen wij bedrijven en organisaties optimaal gebruik te maken van deze high potentials. Een studentenpool van SUSA geeft je bedrijf ongekende flexibiliteit, positief kritische digital natives en een goede sfeer. Met veel kennis en een frisse blik gaan onze studenten aan de slag op jouw werkvloer. Enne… Wij zorgen ervoor dat de studenten goed landen en eventueel doorgroeien. Jij blij, zij blij, wij blij. Lekker toch?

De mensen achter SUSA

Wij zijn trots op onze SUSA-medewerkers. Yes, deze mensen maken SUSA! Dankzij hen gaan we iedere dag met plezier en enthousiasme naar werk. Samen gaan we elke dag voor het beste resultaat. 100%. Niet alleen voor onze studenten, maar natuurlijk ook voor onze opdrachtgevers. Samen zijn we slimmer. En dat weet iedereen bij SUSA. Als team groeien we en vieren we de successen. Met heel veel bitterballen, heel veel lachen en heel veel gezelligheid. Dat is team SUSA!