SUSA.
Make it count.

Een flexibele studentenpool voor jouw organisatie

Ieder bedrijf kent zijn eigen uitdagingen. Vaak gaan die om kwantiteit, kwaliteit of kosten van personeel. Studenten kunnen een oplossing zijn bij dit soort uitdagingen. SUSA helpt bedrijven al 75 jaar met de optimale inzet van studenten. Want niet alleen bedrijven vragen om flexibiliteit, de studenten óók. Dus zoek jij flexibel personeel? SUSA regelt het voor je!

Header-3
SUSA Fotografie 2022 Lowres 25

Waarom SUSA dé oplossing is?

SUSA helpt bedrijven al 75 jaar door het slim inzetten van studenten. Een studentenpool via SUSA geeft jouw bedrijf goed, snel en betaalbaar personeel. Jij ervaart alle voordelen van studenten, zonder de nadelen. Hoe dan?!

  • Studenten met skills: SUSA regelt voor ieder project een unieke groep hoogopgeleide studenten, die moeiteloos digitaal kunnen schakelen. Zo faciliteren wij de perfecte match tussen hun interesses en vaardigheden, en wat jouw bedrijf vraagt.
  • Ongekende flexibiliteit: Één student is niet flexibel, een groep studenten wel. Daarom werken we bij SUSA met het Poolconcept®. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt. Wij regelen de ondersteuning en flexibele inzet voor jouw pieken en dalen. Zo heb jij altijd voldoende personeel.
  • Kostenbesparing: Jij betaalt alleen voor de uren die onze studenten daadwerkelijk maken. Maar ook het onboarden en begeleiden van personeel kost tijd en geld. Daarom helpen wij daar ook bij. Met een goed draaiende pool voorkom je zowel overuren als leegloopuren. Tel uit je winst. Bovendien rekruteer je jouw toekomstig personeel uit deze groep high potentials. Zo werk je kostenbesparend op de korte én lange termijn.
  • Maximale ontzorging: Wij werken al 75 jaar met studenten en kennen alles wat daarbij komt kijken. Daardoor weten wij als geen ander hoe we alles eruit moeten halen wat erin zit. Zo besparen wij jou als werkgever tijd en kopzorgen, die je zonder SUSA misschien wél zou hebben.
SUSA Fotografie 2022 Lowres 11

Personeel gezocht? Wij regelen het!

Een studentenpool van SUSA geeft je bedrijf continue flexibiliteit, optimale inzet en hoogopgeleide digital natives. Met een frisse en scherpe blik gaan onze studenten aan de slag op jouw werkvloer. En wij garanderen maximale ontzorging. SUSA regelt namelijk dat de studenten goed landen, werken op de momenten dat jij ze nodig hebt en blijven plakken. Alle voordelen van studenten dus, zonder de nadelen. Klinkt goed?

SUSA is voor ons een professionele partner, die ons in snelheid helpt aan kwalitatief goede mensen. Zij zijn flexibel als partij, maar ook zeker de mensen die zij bemiddelen.
Ellen Westdorp

Manager Klantbediening en Resources bij Rabobank

Sebas 2
Sebas 2
meer weten over SUSA?

Hallo! Ik ben Sebas Meekel

Sebas Meekel
Business Consultant
SUSA

 

Plan hier een call, of neem contact op:

Veelgestelde vragen