Klantcontact

Susa Lowres Webshoot 270

Klantenservice personeel gezocht? Huur snel studenten in!

Betrouwbaar, betaalbaar en goed customer service personeel nodig? Bij SUSA hebben we al ruim 75 jaar ervaring met het uitzenden van studenten in het klantcontact! Onze studenten zijn hoogopgeleid, ambitieus én tech-savvy. Wij ontzorgen van de werving, tot de onboarding, tot de dagelijkse planning. Met onze flexpool vol talent haalt jouw organisatie alles eruit wat erin zit! Bekijk snel hoe je flexibel personeel inhuurt.

Waarom studenten inzetten/inhuren voor het klantcontact? 3 voordelen

Studenten zijn een stuk flexibeler dan reguliere uitzendkrachten. Werken in de avonden, weekenden, en vakanties? Graag zelfs! Hun wisselende roosters en brede beschikbaarheid zorgen ervoor dat de uren gemakkelijk gevuld worden. Op- en afschalen kan met SUSA tot dezelfde ochtend, da’s pas flexibel!

Studenten zijn echte digital natives. Ze zijn opgegroeid met continue technologische ontwikkeling en thuis op digitale platforms. Ze maken hier dagelijks gebruik van, zowel voor hun studie als privé. Hierdoor hebben zij jouw verschillende klantenservicesystemen snel in de vingers en draaien ze hun handen niet om voor updates. Als bijkomend voordeel zijn studenten goed in staat jouw vaste medewerkers scherp en up-to-date te houden op het gebied van technologie.

Het salaris van studenten is aanzienlijk lager dan wat je zou betalen voor ervaren professionals van dezelfde kwaliteit. Onze flexibele SUSA-studenten werken via een uitzendcontract. Je betaalt de studenten dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Daarnaast helpt SUSA je alles uit deze talentpool te halen en faciliteren we doorstroom. Zij blij, jij blij, wij blij.

Zó werkt SUSA: recruitmentbureau in customer service!

Het werken met één student, of een grote flexpool werkstudenten, kan je een hele hoop opleveren. Met SUSA’s begeleiding verzeker je jezelf namelijk van hoogopgeleide en ingewerkte medewerkers. Zo bespaar je op meer dan alleen wervingskosten. SUSA is een full-service recruitmentbureau. Wij ontzorgen klantenserviceafdelingen van A tot Z. Van werving, tot verloning, tot planning, tot doorstroom - na 75 jaar ervaring weten wij wat werkt voor organisaties! Zo ervaar jij alle voordelen van studenten, zonder de nadelen.

Werving en selectie

  • Toegang tot toptalent binnen de studentendoelgroep

  • SUSA’s Selectieproces

  • Verdere ontzorging mogelijk

Meest gekozen

Poolconcept

  • Flexibele studentenpool

  • Continue flexibiliteit middels SUSA planning

  • Volledige ontzorging: van werving tot doorstroom

In dienst

  • Het talent van de toekomst bij jou op contract

  • Voordelig tarief

  • Volledige ontzorging mogelijk

Benieuwd welke dienstverlening het beste bij jouw organisatie zou passen? 

Deze teams werken al jááren met SUSA-studenten

SUSA is voor ons een professionele partner, die ons in snelheid helpt aan kwalitatief goede mensen. Zij zijn flexibel als partij, maar ook zeker de mensen die zij bemiddelen.
Ellen Westdorp

Manager Klantbediening en Resources bij Rabobank

Normal Photo 1580223071

Inspiratie opdoen? Zo ziet een samenwerking eruit

Benieuwd wat zo’n samenwerking met SUSA en de studenten jouw klantenservice afdeling kan opleveren? En hoe wij de gewenste resultaten boeken? Download onze SUSA & Sunweb case. Hier lees je hoe we in 2021 binnen no-time de zomerpiek opvingen voor Sunweb!

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op:

Bel 06-39074969

Veelgestelde vragen over klantenservice uitbesteden