Banken & zorgverzekeraars

CDD Branchepagina

Flexibel personeel gezocht als bank of zorgverzekeraar? Huur snel studenten in!

Betrouwbaar, betaalbaar en goed personeel nodig als bank of zorgverzekeraar? Bij SUSA hebben we al ruim 75 jaar ervaring met het uitzenden van studenten in deze sector! Onze studenten zijn hoogopgeleid, communicatief én echte aanpakkers. Wij ontzorgen van de werving, tot de onboarding, tot de dagelijkse planning. Door onze flexpool in te zetten haalt jouw organisatie alles eruit wat erin zit! Bekijk snel hoe je flexibel personeel inhuurt via SUSA.

Waarom studenten inzetten voor banken en zorgverzekeraars? 3 voordelen

Studenten zijn een stuk flexibeler dan reguliere uitzendkrachten. Werken in de avonden, weekenden, en vakanties? Graag zelfs! Hun wisselende roosters en brede beschikbaarheid zorgen ervoor dat de uren gemakkelijk gevuld worden. Op- en afschalen kan met SUSA tot dezelfde ochtend, da’s pas flexibel!

Het leven van studenten is snel en vraagt om continue aanpassing. Zowel tijdens hun studie, priveleven als werkleven. Ze zijn leergierig, pakken dingen snel op en zijn dus ook makkelijke werknemers om in te werken. Het werken met verschillende klantenservicesystemen of softwareprogramma's is voor hun een fluitje van een cent. Kortom, personeel dat bedrijven graag in huis willen hebben.

 

Het salaris van studenten is aanzienlijk lager dan wat je zou betalen voor ervaren professionals van dezelfde kwaliteit. Onze flexibele SUSA-studenten werken via een uitzendcontract. Je betaalt de studenten dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Daarnaast helpt SUSA je alles uit deze talentpool te halen en faciliteren we doorstroom. Zij blij, jij blij, wij blij.

Zó werkt SUSA: recruitmentbureau in customer service!

Het werken met één student, of een grote flexpool werkstudenten, kan je een hele hoop opleveren. Met SUSA’s begeleiding verzeker je jezelf namelijk van hoogopgeleide en ingewerkte medewerkers. Zo bespaar je op meer dan alleen wervingskosten. SUSA is een full-service recruitmentbureau. Wij ontzorgen klantenserviceafdelingen van A tot Z. Van werving, tot verloning, tot planning, tot doorstroom - na 75 jaar ervaring weten wij wat werkt voor organisaties! Zo ervaar jij alle voordelen van studenten, zonder de nadelen.

Werving en selectie

  • Toegang tot toptalent binnen de studentendoelgroep

  • SUSA’s Selectieproces

  • Verdere ontzorging mogelijk

Meest gekozen

Poolconcept

  • Flexibele studentenpool

  • Continue flexibiliteit middels SUSA planning

  • Volledige ontzorging: van werving tot doorstroom

In dienst

  • Het talent van de toekomst bij jou op contract

  • Voordelig tarief

  • Volledige ontzorging mogelijk

Benieuwd welke dienstverlening het beste bij jouw organisatie zou passen? 

Deze teams werken al jááren met SUSA-studenten

De kwaliteiten en de potentie die wij zagen bij de studenten die aan de slag gingen bij het klantcontactcenter, deed ons al snel kijken naar mogelijkheden voor studenten binnen andere afdelingen.
Elmar Kaan

Teamleider bij Triodos Bank

Rabobank

Inspiratie opdoen? Zo ziet een samenwerking eruit

Benieuwd wat zo’n samenwerking met SUSA en de studenten jouw klantenservice afdeling kan opleveren? En hoe wij de gewenste resultaten boeken? Download onze SUSA x Rabobank case. Hier lees je hoe we tijdens de coronacrisis het onvoorspelbare call- en werkaanbod opvingen bij Rabobank!

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op:

Bel 06-39074969

Veelgestelde vragen over customer service uitbesteden