Werving en Selectie

Zó regelen wij werving en selectie

Ben je op zoek naar versterking, maar krijg je die vacature maar niet vervuld? Kies dan voor werving en selectie. Wij nemen letterlijk het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor je uit handen. Onze recruiters selecteren alleen de beste kandidaten voor een gesprek en stellen vervolgens de perfecte match aan jou voor. Soms al binnen één dag. Dus, heb je snel personeel nodig? Wij helpen je graag.

Wat is werving en selectie precies? En hoe werkt het?

Het werven en selecteren van studenten is een hele onderneming. Hoe vind je hoogopgeleid talent dat helemaal aan je verwachtingen voldoet? En óók nog beschikbaar is op het juiste moment? Precies dit fixen we voor je! Wij vragen het profiel uit, schrijven een goede vacaturetekst en zetten ons enorme bereik, unieke wervingsmethode en grote database in om de juiste kandidaten aan te trekken. We maken de selectie op de harde eisen én de match met jouw organisatie en zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren geschikte studenten bewapend met een bak energie bij je op je stoep staan. Deze werkwijze bespaart je zo een hoop wervingskosten én tijd. Die kun je vast en zeker beter ergens anders aan besteden.

Susa Lowres Webshoot 109 (1)

Waarom werving en selectie via SUSA?

Wij beschikken over een grote database én jarenlange ervaring met het werven van studenten en weten daarom binnen no-time de geschikte kandidaten voor jou te werven.

Wij doen een uitgebreide screening en selecteren daarmee hbo- en wo-studenten die perfect passen bij jouw bedrijfscultuur én die over de juiste competenties beschikken.

Door onze slimme processen werven we niet alleen snel, maar ook tegen een voordelig tarief. Vul jouw aanvraag in en wij maken snel samen een berekening.

Zij werken al jááren samen met SUSA-studenten

Benieuwd hoeveel kosten je bespaart door SUSA(-studenten) in te schakelen?
Bereken het makkelijk en snel hieronder.

SUSA is voor ons een professionele partner, die ons in snelheid helpt aan kwalitatief goede mensen. Zij zijn flexibel als partij, maar ook zeker de mensen die zij bemiddelen.
Ellen Westdorp

Manager Klantbediening en Resources bij Rabobank

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op:

Bel 06-39074969

Veelgestelde vragen over werving en selectie