In Dienst-concept

Zo regelen wij het In Dienst-concept

Wil je wel de voordelen van het inhuren van studenten, maar ze het liefst zelf op contract? Dan is SUSA’s In Dienst-concept wat voor jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie op volle toeren draait. Wij stellen op basis van jouw behoefte de dienstverlening samen, en de studenten komen bij jou op contract. Benieuwd hoe dit concept werkt? Lees snel verder.

Wat is het In Dienst-concept precies?
En hoe werkt het?

SUSA’s In Dienst-concept is een nieuw en innovatief concept dat de perfecte oplossing voor uitdagingen op het gebied van bezetting en behoud van personeel biedt. Kenmerkend aan dit concept is dat onze SUSA-studenten bij jouw organisatie op contract komen te staan. Het zijn dus geen uitzendkrachten, maar volwaardige medewerkers van jouw bedrijf! Hierdoor heb je deze talentpool aan studenten meteen bij jou in huis.


De invulling van het In Dienst-concept kan geheel op maat. Alle diensten, van werving & selectie tot aan het managen van de pool, kunnen door SUSA verzorgd worden. Je kunt als organisatie voor het totaalplaatje gaan door alle bouwstenen aan het pakket toe te voegen, je ervaart dan de volledige SUSA-ontzorging van A-Z. Maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal van deze bouwstenen door SUSA te laten verzorgen en de rest zelf te organiseren. Het enige dat jij als opdrachtgever áltijd zelf regelt, is het contract van de student.

SUSA Fotografie 2022 Lowres 29

3 voordelen van SUSA-studenten op de werkvloer via het In Dienst-concept

Van werving & selectie tot het maken van de planningen en consultancy, met het In Dienst-concept biedt SUSA de mogelijkheid tot volledige ontzorging óf enkel waar jij het nodig hebt. Zo besparen we jou als werkgever kopzorgen en staan de beste SUSA-studenten altijd voor je klaar.

Studenten zijn hét talent van de toekomst. Doordat de studenten op jouw eigen payroll staan, horen ze écht bij jouw organisatie. Dit zorgt voor verbondenheid en loyaliteit. Ze zijn bereid langer te blijven en het bevordert de doorstroom. Doordat de studenten al in de eigen talentpool van jouw organisatie zitten, heb je goed zicht op potentiële doorstromers en kan dit goed worden gefaciliteerd.

Door de blijvend krapper wordende arbeidsmarkt en veranderende flex-wetgeving is er steeds meer vraag naar eigen personeel. Maar waar ze te vinden? Met het In Dienst-concept komen studenten op contract bij jouw organisatie en vallen ze niet onder de ABU-CAO, maar onder jouw eigen CAO.

Dankzij SUSA hebben we onze deuren weer open kunnen zetten. Nu kunnen we weer gaan groeien en hulp aan cliënten aanbieden. We hoeven geen 'nee' meer te verkopen
Cindy Lunes-Vollebrecht

Divisiemanager WMO bij Florein

Zó ziet een samenwerking voor het In Dienst-concept eruit

Het In Dienst-concept is geheel zelf vorm te geven: jij bepaalt welke bouwstenen je aan je pakket wil toevoegen. Als je kiest voor de volledige ontzorging, werven wij de beste studenten die perfect bij jouw organisatie passen. Vervolgens werken we ze helemaal in, zodat ze bekend zijn met jullie werkwijze, systemen en afdelingen. Zo staat er altijd precies het juiste aantal professionele studenten bij jou op de afdeling. En het mooie: wij verzorgen ook de begeleiding en planning van de studentenpool. Dan heb jij er vrijwel geen omkijken meer naar! Onze 75 jaar ervaring heeft geleid tot een hoop best practices. We weten op elk front wat werkt voor studenten én organisaties. Zo ervaar jij de voordelen van studenten, zonder de nadelen.

Neem contact met ons op en wij sturen je binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte.

Zij werken al jááren samen met SUSA-studenten

SUSA Fotografie 2022 Lowres 20

Inspiratie opdoen? Zo ziet het In Dienst-concept er bij Florein uit

Benieuwd wat zo’n samenwerking met SUSA en studenten je oplevert? Download dan onze SUSA x Florein case. Hierin zie je precies hoe onze SUSA-studenten een oplossing vormen voor de tekorten in de zorg en hoe Florein weer de deuren weer open kon zetten voor nieuwe cliënten.

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op:

Bel 06-39074969

Veel gestelde vragen over het In Dienst-concept