Ro!Entree

Het gemeentelijk klantcontactcenter Ro!Entree

Ro!Entree, ook wel 14010, is hét klantcontactcentrum van de gemeente Rotterdam. Jaarlijks behandelen ze meer dan één miljoen calls van ondernemers en burgers. Ro!entree en SUSA studenten werken hier ook met een maatschappelijk doel. Ze werken namelijk samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo helpen ze alle Rotterdammers en de maatschappij een stukje verder.

De uitdaging van Ro!Entree

Het komen en gaan van werknemers bij Ro!Entree is hoog. Veel mensen werken er tijdelijk, starten bij een nieuwe baan of blijken toch geen match te zijn. Maar Ro!Entree wil te allen tijde Rotterdammers betrokken én snel te woord staan. En daar is natuurlijk voldoende personeel voor nodig. Wie zijn er flexibel en waanzinnig communicatief? Juist, studenten!

Ro Entree Nieuw
SUSA Fotografie 02436 (1)

Student& flexibel

Studenten kunnen veel meer dan alleen studeren. Ze zijn flexibel, snel operationeel en communicatief sterk. Daarom passen ze perfect bij het profiel van Ro!Entree. Werken als klantadviseur voor een klantcontactcenter vergt namelijk kennis, snelheid van handelen en zelfredzaamheid. Zo wordt 70% van de inkomende calls direct afgehandeld. Maar het vereist ook flexibiliteit, want de uitdaging voor Ro!Entree zit ‘m juist in het alsmaar wisselende personeel. En dat is waar SUSA om de hoek komt kijken!

SUSA. Make it count.

Want studenten kunnen ook een hand vol zijn voor werkgevers. Feestjes, tentamenperiodes en iedere maand andere collegetijden. Dat vereist een hoop van de planning, en laten wij daar nou net de expert in zijn. Daarom koos Ro!Entree voor SUSA! Met ons Poolconcept® voorzien we Ro!Entree continu van alle voordelen van studenten, zonder de lasten. Zo bieden we dé oplossing voor de pieken en dalen bij het Rotterdamse klantcontactcenter. En daar is Ro!Entree blij mee!

Benieuwd hoe SUSA jou verder kan helpen?

Wij geven de uren die we de week erna nodig hebben. SUSA regelt de rest. Het is een geruststellend idee dat SUSA ervoor zorgt dat er altijd voldoende mensen klaarstaan. Dat geeft vooral een gevoel van flexibiliteit en ontzorging!
Marijn Hoogteijling

manager bij Ro!Entree

SUSA en Ro!Entree: de resultaten

Alle voorgestelde SUSA studenten zijn aangenomen. Marijn: “We wilden iedereen laten beginnen. Dit gaf mij een goed gevoel over de werving en de screening.”

Normaal gesproken duurt de training twee weken. Doordat studenten gewend zijn om te leren, verkorten we bij SUSA de training met 25%.

Studenten van SUSA zijn héél flexibel. Hierdoor kan Ro!Entree last minute opschalen om pieken op te vangen, tot gemiddeld 408 uur per week. Zo kunnen ze ook het verlof van vast personeel opvangen.

Door het organiseren van poolbijeenkomsten zorgen we dat studenten geboeid blijven. Zo werkt Ro!Entree altijd met bekende gezichten, voor minimaal een jaar. Continue flexibiliteit noemen we dat.

Kan jouw organisatie ook wat SUSA gebruiken?

Zoek je net zoals Ro!Entree flexibel personeel om efficiënt in te spelen op drukke en minder drukke periodes? Onze gemotiveerde, slimme en snelle studenten staan voor je klaar! Neem direct contact met ons op. Dan kijken we samen verder.