Zorg

Zonzorg Still 2

Zorgpersoneel gezocht? Studenten werken!

Betrouwbaar, betaalbaar en goed ondersteunend zorgpersoneel nodig? Bij SUSA hebben we al ruim 75 jaar ervaring met het uitzenden van studenten in verschillende branches waaronder de zorg. Onze studenten zijn hoogopgeleid, zorgzaam, sociaal én wij verzorgen de onboarding en ondersteuning. Via onze dienstverlening haalt jouw organisatie dus alles eruit wat erin zit! Bekijk snel hoe je flexibel personeel werft via SUSA.

Waarom studenten voor de zorg? 4 voordelen

Studenten zijn een stuk flexibeler dan reguliere medewerkers en uitzendkrachten. Werken in de avonden, weekenden, en vakanties? Graag zelfs! Hun studieroosters en brede beschikbaarheid zorgen ervoor dat de uren gemakkelijk gevuld worden. Extra aanvragen kunnen bij SUSA zelfs tot dezelfde ochtend, da’s pas flexibel!

Voor zorginstellingen hanteren we het In Dienst-concept: hierbij staan onze SUSA-studenten direct bij jouw organisatie op contract. Hierdoor zijn het volwaardige medewerkers én beschik je over een inhouse talentpool. Dit zorgt voor extra verbinding tussen de student en jouw organisatie, verhoogt de loyaliteit en zorgt voor een langere verblijfstijd. Daarnaast willen studenten graag een baan die impact maakt of aansluit bij hun studie. Met een bijbaan in de zorg maken de studenten deze maatschappelijke impact, en dat zien we terug in de lange verblijfstijden!

Door enorme personeelstekorten en een stijgende vraag naar zorg, neemt de werkdruk in de zorg steeds meer toe. Dit leidt tot verminderde kwaliteit van zorg en welzijn. Het inzetten van studenten brengt ondersteuning voor de zorgprofessionals. De professionals kunnen zich dan focussen op het verlenen van specialistische zorg, terwijl de student alle andere taken op zich neemt. Zo blijft de zorgexpert de expert en ontvangen de cliënten de kwaliteit die ze verdienen.

Het salaris van studenten is aanzienlijk lager dan wat je betaalt voor ervaren professionals. Daarnaast gaan onze flexibele SUSA-studenten aan de slag via onze In-Dienst constructie, met bijbehorend btw-voordeel. Dit scheelt ten opzichte van het reguliere uitzendtarief. Benieuwd wat dit voor jou betekent? Vraag een offerte aan of neem contact op met Irene.

Zó werkt SUSA: recruitmentbureau in de zorg!

Het werken met één student, of een flexpool met werkstudenten, kan je een hele hoop opleveren. Met SUSA’s begeleiding verzeker je jezelf namelijk van gekwalificeerde medewerkers. Zo bespaar je op meer dan alleen wervingskosten. Wij bieden de volledige dienstverlening aan en kunnen daarmee binnen de zorg 'ontzorgen' van A tot Z. Zo ervaar jij alle voordelen van studenten, zonder de nadelen.

Werving en selectie

  • Toegang tot toptalent binnen de studentendoelgroep

  • SUSA’s Selectieproces

  • Verdere ontzorging mogelijk

Speciaal voor zorg

In dienst concept

  • Het talent van de toekomst bij jou op contract

  • Voordelig tarief

  • Volledige ontzorging mogelijk

Poolconcept

  • Flexibele studentenpool

  • Continue flexibiliteit middels SUSA planning

  • Volledige ontzorging: van werving tot doorstroom

Deze teams werken al jááren met SUSA-studenten

Dankzij SUSA hebben we onze deuren weer open kunnen zetten. Nu kunnen we weer gaan groeien en hulp aan cliënten aanbieden. We hoeven geen 'nee' meer te verkopen
Cindy Lunes-Vollebrecht

Divisiemanager WMO bij Florein

SUSA Fotografie 2022 Lowres 20

Inspiratie opdoen? Zo ziet een samenwerking eruit

Benieuwd wat zo’n samenwerking met SUSA en de studenten je nou oplevert? En hoe dit in z’n werk gaat? Download de SUSA x Florein case. Hierin zie je precies hoe onze SUSA-studenten als echte schoonmaakhelden de tekorten in de thuiszorg helpen oplossen en hoe Florein de deuren weer open kan zetten.

Irene van der Berg, Projectmanager Zorg bij SUSA
Irene van der Berg, Projectmanager Zorg bij SUSA
Vragen? Neem contact op met

Irene van den Berg

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

Bel +31 (0)628877754

Veelgestelde vragen over gezondheidszorg uitbesteden