Zorg

Hdh Koffie Drinken

Zorgpersoneel gezocht? Studenten werken!

Op zoek naar langdurige verlichting van je personeelstekort of het opvangen van een tijdelijke piek? SUSA's studenten staan voor je klaar! We hebben al meer dan 75 jaar ervaring met de flexibele inzet van studenten in verschillende branches, waaronder de zorg. Onze speciaal geselecteerde studenten zijn empathisch, sociaal, zorgzaam en betrouwbaar en hebben een hart voor de zorg. Als arbeidsbemiddelaar ontzorgen we zorginstellingen in heel Nederland, van werving tot ondersteuning. Zo dragen we niet alleen bij aan een verlichting van het personeelstekort, maar zorgen we samen voor een gezonde toekomst van de Nederlandse zorg. Hoe? Bekijk snel hoe je geschikt personeel werft via SUSA. 

Waarom studenten voor de zorg? 4 voordelen

Snel personeel nodig? Hebben we! Onze studenten volgen na aanname onze speciale online zorg kickoff. Hierdoor hoeven ze niet te wachten tot de volgende kickoff op locatie en kunnen ze direct aan de slag. Deze directe ondersteuning draagt bij aan een directe vermindering van de wachtlijsten binnen jouw zorginstelling.

Bij SUSA geloven we dat elke student met een hart voor de zorg een zorgstudenten kan zijn. Wij selecteren onze studenten daarom niet op hun zorgopleiding, maar juist op eigenschappen die nodig zijn voor deze sector. Dit vergroot niet alleen de groep met potentiële studenten. Dit zorgt er ook voor dat we de meest empathische, sociale en verantwoordelijke studenten aan je voorstellen.

Onze studenten werken graag een langere periode voor een aantal vaste cliënten. Ze vinden het belangrijk om impact te maken en een persoonlijke band aan te gaan. Deze hechte band zorgt voor loyaliteit en topkwaliteit van zorg. En dat niet alleen! Doordat deze studenten via ons speciale zorgconcept rechtstreeks bij jouw zorginstelling op contract kunnen komen, heb je deze pool met loyale zorgstudenten direct in huis.

Het salaris van studenten is aanzienlijk lager dan wat je betaalt voor ervaren professionals. Met onze SUSA-studenten direct bij jou op contract, levert dat ook nog een BTW-voordeel op. Dit scheelt ten opzichte van het reguliere uitzendtarief. Benieuwd wat dit voor jou betekent? Vraag een offerte aan of neem contact op met ons zorgteam.

Dankzij SUSA hebben we onze deuren weer open kunnen zetten. Nu kunnen we weer gaan groeien en hulp aan cliënten aanbieden. We hoeven geen 'nee' meer te verkopen
Cindy Lunes-Vollebrecht

Divisiemanager WMO bij Florein

Deze teams werken al jááren met SUSA-studenten

SUSA Fotografie 2022 Lowres 20

Inspiratie opdoen? Zo ziet een samenwerking eruit

Benieuwd wat zo’n samenwerking met SUSA en de studenten je nou oplevert? En hoe dit in z’n werk gaat? Download de SUSA & Florein case. Hierin zie je precies hoe onze SUSA-studenten als echte schoonmaakhelden de tekorten in de thuiszorg helpen oplossen en hoe Florein de deuren weer open kan zetten.

Zó werkt SUSA: arbeidsbemiddelaar in de zorg

Bij SUSA staan we klaar om samen met jou te kijken naar wat het beste past bij jouw zorginstelling. Onze flexibele dienstverlening is geheel door jou vorm te geven. Of je nu wil dat wij alleen de studenten voor je zoeken, of juist op zoek bent naar volledige ontzorging, we gaan graag het gesprek met je aan voor een aanbod op maat. Zo geniet van de alle voordelen van studenten, zonder de nadelen!

IMG 9702
IMG 9702
Vragen of interesse? Neem contact op met

SUSA's Zorgteam

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

Bel +31639074969

Veelgestelde vragen over gezondheidszorg uitbesteden