Zorg

Susa Lowres Webshoot 153

Zorgpersoneel gezocht? Huur snel studenten in!

Betrouwbaar, betaalbaar en goed zorgpersoneel nodig? Bij SUSA hebben we al ruim 75 jaar ervaring met het uitzenden van studenten in verschillende branches waaronder de gezondheidszorg! Onze studenten zijn hoogopgeleid, zorgzaam, hygiënisch (ja, echt!) én wij verzorgen de onboarding en ondersteuning. Via onze flexpool haalt jouw organisatie dus alles eruit wat erin zit! Bekijk snel hoe je flexibel personeel inhuurt via SUSA.

Waarom studenten inzetten/inhuren voor de gezondheidszorg? 4 voordelen

Studenten zijn een stuk flexibeler dan reguliere uitzendkrachten. Werken in de avonden, weekenden, en vakanties? Graag zelfs! Hun wisselende roosters en brede beschikbaarheid zorgen ervoor dat de uren gemakkelijk gevuld worden. Op- en afschalen kan met SUSA tot dezelfde ochtend, da’s pas flexibel!

Voor zorginstellingen hanteren we het In Dienst-concept: hierbij staan onze SUSA-studenten direct bij jouw organisatie op contract. Hierdoor zijn het volwaardige medewerkers én beschik je over een inhouse talentpool. Dit zorgt voor extra verbinding tussen de student en jouw organisatie, verhoogt de loyaliteit en zorgt voor een langere verblijfstijd. Daarnaast willen studenten graag een baan die impact maakt of aansluit bij hun studie. Met een bijbaan in de zorg maken de studenten deze maatschappelijke impact, en dat zien we terug in de lange verblijfstijden!

Door enorme personeelstekorten en een stijgende vraag naar zorg, neemt de werkdruk in de zorg steeds meer toe. Dit leidt tot verminderde kwaliteit van zorg en langere wachttijden. Het inzetten van studenten brengt ondersteuning voor de zorgprofessionals. De professionals kunnen zich dan focussen op het verlenen van specialistische zorg, terwijl de student alle andere taken op zich neemt. Zo blijft de zorgexpert de expert en ontvangen de cliënten de kwaliteit die ze verdienen.

Het salaris van studenten is aanzienlijk lager dan wat je zou betalen voor ervaren professionals van dezelfde kwaliteit. Onze flexibele SUSA-studenten gaan aan de slag via onze In-Dienst constructie. Je betaalt de studenten dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Daarnaast helpt SUSA je alles uit deze talentpool te halen en faciliteren we doorstroom. Zij blij, jij blij, wij blij.

Zó werkt SUSA: recruitmentbureau in de zorg!

Het werken met één student, of een grote flexpool werkstudenten, kan je een hele hoop opleveren. Met SUSA’s begeleiding verzeker je jezelf namelijk van hoogopgeleide en ingewerkte medewerkers. Zo bespaar je op meer dan alleen wervingskosten. SUSA is een full-service recruitmentbureau. Wij ontzorgen gezondheidszorgafdelingen van A tot Z. Van werving, tot verloning, tot planning, tot doorstroom - na 75 jaar ervaring weten wij wat werkt voor organisaties! Zo ervaar jij alle voordelen van studenten, zonder de nadelen.

Werving en selectie

  • Toegang tot toptalent binnen de studentendoelgroep

  • SUSA’s Selectieproces

  • Verdere ontzorging mogelijk

Poolconcept

  • Flexibele studentenpool

  • Continue flexibiliteit middels SUSA planning

  • Volledige ontzorging: van werving tot doorstroom

In dienst

  • Het talent van de toekomst bij jou op contract

  • Voordelig tarief

  • Volledige ontzorging mogelijk

Deze teams werken al jááren met SUSA-studenten

Dankzij SUSA hebben we onze deuren weer open kunnen zetten. Nu kunnen we weer gaan groeien en hulp aan cliënten aanbieden. We hoeven geen 'nee' meer te verkopen
Cindy Lunes-Vollebrecht

Divisiemanager WMO bij Florein

SUSA Fotografie 2022 Lowres 20

Inspiratie opdoen? Zo ziet een samenwerking eruit

Benieuwd wat zo’n samenwerking met SUSA en de studenten je nou oplevert? En hoe dit in z’n werk gaat? Download de SUSA x Florein case. Hierin zie je precies hoe onze SUSA-studenten als echte schoonmaakhelden de tekorten in de thuiszorg helpen oplossen en hoe Florein de deuren weer open kan zetten.

Irene van der Berg, Projectmanager Zorg bij SUSA
Irene van der Berg, Projectmanager Zorg bij SUSA
Vragen? Neem contact op met

Irene van den Berg

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

Bel +31 (0)628877754

Veelgestelde vragen over gezondheidszorg uitbesteden