Branches

Goed personeel voor jouw branche gezocht? Hebben we!

Het vinden van goed en flexibel personeel, wat past bij jouw bedrijf, kan een aardige klus zijn. Wie zoek je precies, en waar kun je de juiste types vinden? Bij SUSA snappen we dat. Daarom hebben wij ons de afgelopen 75 jaar gespecialiseerd in de studenten doelgroep binnen specifieke branches. Zo weten we precies welk type student een match met jouw bedrijf gaat vormen, en waar we ze snel kunnen vinden! Meer weten over de branches waarin we werkzaam zijn? Lees verder. 


Benieuwd wat SUSA voor jouw branche kan betekenen? 

SUSA Fotografie 2022 Lowres 75

Klantcontact

Op zoek naar een flexibele schil om jouw klantenservice gemakkelijk op- en af te kunnen schalen? Dat kunnen we regelen. Onze studenten zijn sociaal, ambitieus en tech-savvy, waardoor ze snel ingewerkt zijn. Binnen no-time draait jouw afdeling weer op volle toeren en worden jouw klanten vlug geholpen. Fijne bijkomstigheid: je haalt het talent van de toekomst nu al in huis!

Zorg

Op zoek naar studenten om jouw zorgprofessionals te ontlasten ? Die weten we te vinden! Onze SUSA studenten zijn super sociaal, zorgzaam en doen graag werk wat impact maakt. Daardoor zijn ze de perfecte toevoeging voor jouw zorgorganisatie. Zo kan jouw organisatie de kwaliteit van zorg blijven leveren en dragen de studenten bij aan het welzijn dat de bewoners verdienen.

Zonzorg - still
SUSA Fotografie 2022 Lowres 99

Banken & zorgverzekeraars

Op zoek naar ambitieuze studenten met flexibele inzetbaarheid in de wereld van banken en zorgverzekeraars? Wij hebben het talent paraat! Onze studenten zijn communicatief, sociaal en weten van aanpakken. Met hun aanpassingsvermogen zijn ze dé ideale kandidaat om je vaste team te ondersteunen, of het nu gaat om dagelijkse taken of tijdens drukke periodes. Hiermee is jouw organisatie niet alleen verzekerd van nieuwe inzichten, maar ook van toekomstig potentieel!

Reisbranche

Behoefte aan een flexibele schil om op- en af te schalen tijdens piekmomenten binnen de reisbranche? Die kunnen wij voor je in huis halen! Onze studenten zijn enthousiast, sociaal, stressbestendig en nemen graag initiatief om te helpen. Door hun flexibele beschikbaarheid zijn ze de perfecte ondersteuning op het vaste personeel tijdens vakantiedrukte of daaromheen. Zo is jouw organisatie klaar voor een vliegende start!

Susa Lowres Webshoot 274

Staat jouw branche hier niet tussen? Geen probleem!

Staat de branche van jouw organisatie hier niet tussen? Geen probleem! Bij SUSA zijn we actief in allerlei verschillende branches, waaronder de evenementenbranche, energieleveranciers, schadeverzekeraars, uitgeverijen, pensioenuitvoerders, vermogenbeheerders en nog veel meer. Benieuwd hoe SUSA in jouw bedrijf ingezet kan worden? Neem dan contact met ons op voor een (virtuele) kop koffie!

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op:

Bel 06-39074969