Poolconcept

SUSA Fotografie 2022 Lowres 29

Zo werkt het Poolconcept

Hoogopgeleid, flexibel en tech-savvy personeel nodig? Studenten werken! Al meer dan 75 jaar werken we bij SUSA met studenten die binnen no-time jouw afdeling weer op volle toeren laten draaien. Ze zijn dé oplossing voor uitdagingen met betrekking tot talent, flexibiliteit en kwaliteit. Bij SUSA weten waar de studenten die bij jouw organisatie passen zich bevinden en hoe we ze moeten bereiken. Zo garanderen we continue flexibiliteit, want: één student is niet flexibel, maar een groep studenten wel! Ontdek snel wat het Poolconcept jou kan opleveren of neem direct contact op.

Wat zijn de voordelen van het Poolconcept?

Dus 1 student is niet flexibel, maar een groep studenten wel? Exact! Binnen het Poolconcept werken we met een flexpool. En dat is eigenlijk simpel: het is een manier van uitzenden waarbij we gebruik maken van een grote groep (pool) medewerkers. Studenten dus. Vanuit deze flexpool schaal je makkelijk op en af. Want: wij matchen de beschikbaarheid van deze groep studenten, met de door jou aangevraagde shifts. En doordat wij ervoor zorgen dat alle studenten zijn ingewerkt binnen jullie systemen, gaat het op- en afschalen heel simpel en efficiënt. Dát is nog eens effectief besparen op kosten en tijd!


Hoe dat op en afschalen werkt? Jij geeft als werkgever aan hoeveel studenten je op welk moment nodig hebt. En onze studenten in de flexpool geven aan wanneer ze kunnen werken. Wij zorgen vervolgens ervoor dat jouw vraag met het aanbod matcht. Et voilà: dankzij deze flexibele schil bovenop jouw vaste bezetting zijn jouw overuren en leegloopuren verleden tijd. Zo regelen wij dat jouw planning altijd precies sluitend is.


Het fijne is namelijk dat studenten enorm wisselende roosters hebben. Hierdoor kan een groep studenten samen de even wisselende pieken en dalen opvangen. Dat noemen wij nou continue flexibiliteit! En die enorm wisselende roosters, dat is natuurlijk omdat ze hard bezig zijn het talent van de toekomst te worden. Dat is geen vervelende bonus voor organisaties: na hun studie blijven veel SUSA-studenten hangen en groeien ze door tot vaste medewerkers. Deze nieuwe (oude) rekruten kennen jouw organisatie en de werkzaamheden al door en door. Zo is een flexpool dus niet alleen fijn voor nu, maar ook voor later! Zij blij, jij blij, wij blij.

4 voordelen van SUSA-studenten op de werkvloer

Wijzig gemakkelijk het aantal uren dat je wilt inzetten. Iedere week opnieuw. Zelfs tot één uur voor aanvang! Zo heb je altijd precies genoeg personeel tot je beschikking.

Wij selecteren hbo- en wo-studenten die perfect passen bij jouw bedrijfscultuur én die over de juiste competenties beschikken.

Met ons flexibele Poolconcept betaal je studenten alleen voor de uren die ze hebben gewerkt. Jouw planning is dus altijd sluitend. Dat betekent besparen op personeelskosten!

Toegegeven, studenten kunnen ook lastig zijn om mee te werken door wisselende studieroosters, tentamenperiodes etc. Met 76 jaar ervaring weet SUSA precies hoe je hier mee om moet gaan. Zo ontzorgt SUSA jou en heb jij alle voordelen.

Zij werken al jááren samen met SUSA-studenten

Studenten zijn heel eager. We hebben een grote groep studenten aan het werk en je ziet dat de arbeidsethos van die pool heel goed is. Ze leren van feedback en zijn gefocust op groei.
Elmar Kaan

Teamleider bij Triodos Bank

Zó ziet een samenwerking voor het Poolconcept eruit

Het opstarten van de flexpool gaat in samenwerking. Samen bepalen we een kandidaatsprofiel, en welke competenties aansluiten. Zo kunnen we er zeker van zijn dat de door ons geselecteerde studenten bij jouw organisatie en de functie passen. De onboarding en training kunnen wij voor onze rekening nemen. Zo raken de studenten bekend met de relevante werkwijze, systemen, en afdelingen.


Op deze manier kunnen we garanderen dat er altijd het juiste aantal professionele studenten voor jou klaarstaat. En het mooie: wij verzorgen ook na aanname en onboarding de begeiding en planning van de studentenpool. Zo ontzorgen we organisaties van A-Z, en geloof ons: na 75 jaar weten wij wat werkt. Alle voordelen van studenten dus, zonder de nadelen!

Rabobank kantoor

Inspiratie opdoen? Zo ziet het Poolconcept er bij Rabobank uit

Benieuwd wat zo’n samenwerking met SUSA en studenten je kan opleveren? Download onze Rabobank case. Hierin lees je precies hoe we te werk gaan en hoe we in korte tijd een kwalitatief hoogstaande flexibele schil voor Rabobank hebben opgezet!

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op:

Bel 06-39074969

Veel gestelde vragen over het Poolconcept