Gen Z workshop

Leer alle ins en outs over Generatie Z op de werkvloer

Over SUSA

Al sinds 1947 zorgt SUSA ervoor dat studenten flexibel kunnen werken naast hun studie. Daarmee helpen we niet alleen de studenten, maar ontzorgen we ook organisaties middels de flexibele inzet van getalenteerde, sociale, en slimme studenten. De huidige generatie studenten is Generatie Z (ofwel Gen Z), die in 2025 maar liefst 27% van de werkende populatie zal uitmaken. Met 77 jaar ervaring weten we precies hoe we ambitieuze en hoogopgeleide studenten uit de markt halen én succesvol begeleiden. We combineren de wensen van organisaties met onze expertise, en halen samen het maximale uit de nieuwste generatie talent. Meer weten over werken met Gen Z? Daar kunnen wij bij helpen! 

Hoe werk je met Gen Z?

Gen Z staat bekend om hun innovatieve manier van denken en werken. Opgegroeid met technologie en internet, onder hoge prestatiedruk, en met zorgen over de toekomst, werpen Gen Z’ers een frisse blik op de wereld en stellen ze andere prioriteiten. Dat goed personeel van belang is moge in de huidige arbeidsmarkt duidelijk zijn. Dus hoe haal je die nieuwste generatie met succes in huis, en zorg je dat het jouw talenten van de toekomst worden? Daar hebben wij antwoorden op, en die houden we niet geheim! In SUSA’s Gen Z workshop nemen we je in een intensieve sessie mee in de ins en outs van deze generatie, en hoe jouw organisatie daarop kan inspelen. 

Gen Z workshop

In deze workshop staan we onder andere stil bij de volgende onderwerpen:

  • Wat is een generatie en wat zijn gedeelde kenmerken van Gen Z’ers? 
  • Hoe begeleid je generatie Z?
  • Hoe trek je generatie Z aan? En nog belangrijker: hoe stoot je ze niet af? 
  • Wat zijn push- en pullfactoren voor werkzoekende Gen Z’ers?
  • Hoe zorg je dat Gen Z als medewerkers blijven plakken? 

De workshop duurt 2 uur en wordt bij jou op locatie gegeven! Vraag onder aan deze pagina gemakkelijk een offerte aan.  

B2b Gen Z Workshop

Deze organisaties gingen je voor:

Logo SOS International
Logo ONVZ
Logo CED
Logo AON
Logo Ics
Logo Maersk
Logo Allianz Direct

SUSA’s Gen Z workshop aanvragen voor jouw organisatie of meer te weten komen? Vul onderstaand formulier in en we nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op. Hopelijk tot snel! 


230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

 

Plan hier een call, of neem contact op: