Rabobank

De Rabobank Klantenservice

Rabobank Klantenservice (RKS) is het aanspreekpunt voor 6,5 miljoen particulieren en 800.000 zakelijke klanten. Ruim 2200 medewerkers zetten zich in om vragen over financiële producten te beantwoorden én klanten van de allerbeste service te voorzien. Waaronder SUSA’s studenten! Wij bieden Rabobank de flexibiliteit en nieuwe talenten die zij nodig hebben.

De uitdaging van Rabobank

Door de coronacrisis is het call- en werkaanbod heel onvoorspelbaar. Toch wil Rabobank optimaal bereikbaar zijn voor de klant. Ook tijdens pieken. Daar is natuurlijk voldoende personeel voor nodig. Maar ook ingewerkt personeel! Want medewerkers moeten natuurlijk wel de juiste informatie kunnen geven zodra zij de telefoon opnemen. Rabobank had dus behoefte aan een pool van ingewerkte medewerkers, waarmee zij zo kunnen op- of afschalen. En wie zijn daar geschikt voor? Studenten natuurlijk!

Kan jij ook een flexibele studentenpool gebruiken voor jouw callcenter? Wij regelen snel klantenservice personeel!

Rabobank Logo2
SUSA Fotografie 02388

Student& flexibel

Studenten kunnen veel meer dan alleen studeren. Werken als klantenservicemedewerker vereist empathisch vermogen, voldoende kennis en de vaardigheden om snel te kunnen schakelen. Voor studenten vanzelfsprekend. Ze zijn flexibel, communicatief vaardig en gewend om snel te leren. Maar die flexibiliteit vereist ook een strakke planning. En dat is iets waar studenten minder goed in zijn. Daarom is er SUSA!

SUSA. Make it count.

Ieder halfjaar een ander studierooster, iedere maand tentamenweek en iedere week verschillende sociale activiteiten. Het puzzelen met de planning kan een hand vol zijn voor werkgevers. Maar niet voor SUSA! Wij hebben al 75 jaar ervaring met studenten en weten daardoor precies wat werkt. Daarom koos Rabobank voor SUSA. Dankzij ons innovatieve Poolconcept® kan Rabobank iedere week op- of afschalen. Soms zelfs tot één uur van tevoren! Ideaal voor een klantenservice-afdeling. En dat vinden zij ook!

Benieuwd hoe SUSA jou verder kan helpen?

SUSA is een mooie aanvulling op de andere partners waarmee we samenwerken. De manier van plannen en roosteren is bij SUSA anders. De andere partijen leveren de basis aan externe capaciteit. Een week van tevoren geven we aan SUSA de extra benodigde capaciteit door en kunnen we in korte tijd verder opschalen als dat nodig is.
Ellen Westdorp

Manager Klantbediening en Resources bij Rabobank

SUSA en Rabobank: de resultaten

Ellen: “De communicatie verloopt goed en er wordt snel geschakeld en gehandeld. Iedereen zet zich voor 200% in en je voelt de energie. Dat geeft vertrouwen.”

De studenten van SUSA worden binnen één week klaargestoomd voor de klantenservice van Rabobank.

Een SUSA studentenpool is lekker flexibel. Rabobank kan daardoor in zeer korte tijd opschalen. Zo vangen ze onverwachte pieken en dalen makkelijk op.

Ellen: “De communicatie verloopt goed en er wordt snel geschakeld en gehandeld. Iedereen zet zich voor 200% in en je voelt de energie. Dat geeft vertrouwen.”

Kan jouw organisatie ook wat SUSA gebruiken?

Zoek jij net als Rabobank flexibel personeel om efficiënt in te spelen op drukke en minder drukke periodes? Onze gemotiveerde, slimme en snelle studenten staan voor je klaar! Neem direct contact met ons op. Dan kijken we samen verder.