Sunweb Group

Customer Services van Sunweb Group

Sunweb verzorgt duizenden vakanties van Europeanen per jaar. De reisorganisatie is actief in zeven landen en bestaat uit drie verschillende merken: Sunweb, Eliza was here en GOGO. Alleen al voor Nederland worden jaarlijks 215.000 mails en telefoontjes afgehandeld! Tijdens de zomerpiek van 2021 hielp SUSA deze organisatie daarom aan voldoende studenten voor hun customer service afdeling. Sindsdien werken we structureel samen!

De uitdaging van Sunweb

In Rotterdam wordt al het klantcontact van Sunweb afgehandeld voor Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. En je kan je wel voorstellen dat tijdens de coronacrisis de telefoon roodgloeiend stond. Het opschalen van de eigen personeelsbezetting, zoals Sunweb Group gewend is tijdens het hoogseizoen, was onvoldoende om klanten op tijd te helpen. Er was dus snel extra personeel nodig om klanten van de juiste reisinformatie te voorzien. En wie zijn er flexibel en snel ingewerkt? Yes, studenten!

Kan jij ook een flexibele studentenpool gebruiken voor jouw callcenter? Wij regelen snel klantenservice personeel!

Sunweb Vierkant
Normal Photo 1580223071

Student& flexibel

Studenten kunnen veel meer dan alleen studeren. Ze zijn flexibel, leergierig en snel operationeel. Perfect als oplossing voor het alsmaar groeiende personeelstekort bij Sunweb! De werkomstandigheden waren allesbehalve overzichtelijk, want er moest een grote achterstand weggewerkt worden. Van zelfs 5.000 mails! Dat vereist zelfredzaamheid, iets waar studenten meester in zijn. Maar het vereist ook planning en snelle op- en afschaling. Daar komt SUSA om de hoek kijken!

SUSA en Sunweb Group: de resultaten

SUSA handelt snel. En de studenten ook. Hierdoor stond er binnen twee weken een flexibele pool van 24 studenten klaar, die voldoen aan het profiel van Sunweb Group.

De training werd verkort van dagen naar uren. Dankzij digitale trainingen zijn onze studenten al na één dagdeel operationeel voor Sunweb Group.

Studenten van SUSA zijn flexibel. Binnen no time gingen zij aan de slag voor Sunweb Group om de achterstand van telefoontjes en mailtjes te verwerken. Echte aanpakkers!

Het sollicitatieproces en de training vond volledig online plaats. Hierdoor zijn we nog efficiënter en zijn onze studenten sneller aan het werk.

Benieuwd hoe SUSA dit voor elkaar heeft gekregen?

Download onze SUSA x Sunweb case en lees meer over hoe we Sunweb geholpen hebben met bovenstaande resultaten.