Huishoudelijke hulp bij Laurens

Header-zorg
Plaats
Rotterdam
Aantal uur per week
4 - 16 uur
Salaris
€ 17,44 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor anderen;
 • Vaste momenten: werk 4 tot 16 uur per week, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur;
 • Lekker betaald: iedere maand je loon op je rekening en een uurloon van €17,44*;
 • Sportief op de fiets naar je werk en krijg een fietsvergoeding van €1,23 per dag;
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
 • Met deze bijbaan kun jij wat betekenen voor cliënten in Charlois, Feijenoord, Overschie of Hillegersberg-Schiebroek!
* Je bruto uurloon is €13,52 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €17,44. Dat klinkt al een stukkie beter hè? Met uitbetalingen in mei (het vakantiegeld), in november (de eindejaarsuitkering) en uitbetaling van je vrije dagen, verdien jij dus over het hele jaar een lekker zakcentje.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als huishoudelijke hulp bij Laurens ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Door het uit handen nemen van huishoudelijke taken van de cliënten, kunnen zij langer thuis blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Dus, ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken? Lees snel verder en solliciteer bij jou in de buurt!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als huishoudelijke hulp ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet meer zelfstandig kan uitvoeren. Denk aan stofzuigen, de was doen, afstoffen, het bed opmaken, het schoonmaken van de badkamer of andere huishoudelijke klussen. Hiervoor is het belangrijk dat je al kennis hebt op het gebied van hygiëne en schoonmaken. Naast het schoonmaakwerk ben je ook een luisterend oor voor de cliënt en maak je hun dag een stukje minder eenzaam. Naast je werkzaamheden zul je dus met enige regelmaat een gezellige kop koffie of thee drinken! Je maakt écht een impact op het leven van de cliënt zodat zij nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Hoe fijn is dat! Wil je werken voor of net na je college? Geen probleem. Je kunt werken in korte shifts, wat perfect samengaat met jouw drukke studieschema. Rustige week en wil je liever toch wat meer uren werken? Ook dan ben je bij Laurens aan het juiste adres. Wil jij ook je steentje bijdragen? Solliciteer dan snel!

Over Laurens

Met bijna 6.000 betrokken zorgprofessionals zorgt Laurens dagelijks voor duizenden ouderen in Rotterdam en omgeving. Ze zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij de klanten. Hun zorg betekent veel voor kwetsbare mensen, geen dag is hetzelfde en dat is wat het werk zo bijzonder maakt. Jij kunt écht het verschil maken. Bij Laurens willen ze elke dag weer de best mogelijke zorg bieden. Maar dat kan alleen als jij je beste jij kan zijn. Dit kan door de steun en het vertrouwen van je collega’s en de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Dat is werken bij Laurens!

Jij bent Student&

 • Jij bent een enthousiaste student en bent minimaal voor 7 maanden beschikbaar;
 • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent een echte aanpakker en steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor het welzijn van cliënten;
 • Jij bent supersociaal en maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant in overleg met de zorgorganisatie je werkdagen in, precies zoals het in jouw per blok wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert kunnen de uren variëren. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met anderen
  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij cliënten die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.
 • Werken op fietsafstand
  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als Huishoudelijke Ondersteuning bij Humanitas draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als klantadviseur Personal & Wealth bij ABN AMRO in Rotterdam!