Verschillende type studentenbijbanen

Hé student! Wil jij graag geld verdienen, maar weet jij niet zo goed welke studentenbijbaan het beste bij je past? Dat snappen we! Daarom hebben wij op deze pagina alle verschillende soorten bijbanen gezet waar wij vacatures voor aanbieden. Via SUSA verdien je goed én zijn de flexibele werktijden perfect te combineren met je studie. Word jij al enthousiast? Check snel de pagina hieronder en vind een bijbaan die bij jouw studie past. Ga jij voor een financiële, juridische, zorg, klantenservice of administratieve bijbaan? Solliciteer vandaag nog op een studentenbaan die bij jou past!

Bijbaan als administratief medewerker

Ben jij een échte speurneus en sprokkel jij graag data bij elkaar? Ga dan aan de slag als administratief medewerker. Perfect voor alle studenten: van Bedrijfskunde tot Data Science tot Rechten. Hier doe je werkervaring op waar je later écht wat aan hebt! Ben jij klaar om met jouw puzzelskills knaken te verdienen? Bekijk de vacatures voor administratief medewerker en solliciteer op een studentenbaan die bij jou past!

Bijbaan als klantenservice medewerker

De hele dag praten met mensen en tegelijkertijd een lekker zakcentje verdienen? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker. Hier heeft elke student wat aan: van Sociologie tot Communicatie en alles wat daarbuiten valt. Ben jij klaar om met jouw sociale skills een glimlach op het gezicht van anderen én jezelf te toveren? Bekijk hier de vacatures voor klantenservice medewerker en solliciteer op een studentenbaan die bij jou past!

Bijbaan als financieel medewerker

Met een bijbaan in de financiële sector maak je van jezelf een echte professional! Zoek je een studentenbijbaan bij een bank of creditcardspecialist? Perfect voor studenten Economie, Financiën of Bedrijfskunde. Dus wil jij je rekenskills inzetten om alvast een mooie cv op te bouwen? Bekijk hier de vacatures voor financieel medewerker en solliciteer op een studentenbaan die bij jou past!

Bijbaan als thuiszorg medewerker

Anderen helpen om hun dagelijks leven te verbeteren en tegelijkertijd bijverdienen? Ga dan aan de slag als medewerker thuishulp! Een bijbaan in de zorg is perfect voor studenten Geneeskunde, Verpleegkunde of Psychologie. Je staat klaar voor cliënten met huishoudelijk werk, maar hebt ook veel sociaal contact. Dus help je graag een handje en ben je wel in voor een praatje? Bekijk hier de vacatures voor thuiszorg medewerker en ga voor een vacature met betekenis!

Bijbaan als juridisch medewerker

Volg jij een juridische studie en zoek jij een studentenbijbaan die daarop aansluit? Zoek niet verder! Deze juridische bijbanen bieden jou de perfecte kickstart voor je rechtencarrière! Dus wil jij flexibel aan je cv werken terwijl je je bankrekening laat groeien? Bekijk hier de vacatures voor juridisch medewerker en solliciteer op een studentenbaan die bij jou past!