Studentenbijbaan als administratief medewerker

Hé student! Ben je op zoek naar een studentenbijbaan in de administratie? Met de vacatures op deze pagina kun jij binnen een mum van tijd aan het werk als administratief medewerker. Via SUSA verdien je lekker én zijn de flexibele werktijden goed te combineren met je studie. Ben jij klaar om met jouw puzzelskills knaken te verdienen? Bekijk de vacatures voor administratief medewerker en solliciteer op een studentenbaan die bij jou past!

Waarom werken als administratief medewerker?

Ben jij een échte speurneus en sprokkel jij graag data bij elkaar? Ga dan aan de slag als administratief medewerker. Jij zorgt er met jouw overzicht voor dat alle documenten en agenda’s in orde zijn. Afhankelijk van het bedrijf waar je werkt, zullen jouw administratieve taken verschillen. Jij bent erg breed inzetbaar, waardoor jouw dagen vol variatie zullen zitten. Zo zul jij je nooit vervelen! Dat klinkt goed, niet?

SUSA: hét studentenuitzendbureau voor administratieve medewerkers

SUSA is jouw online studentenuitzendbureau om aan de slag te gaan als administratief medewerker. Met ruim 75 jaar ervaring in studentenwerk, weten we precies hoe jij ALLES uit je studentenleven haalt. We helpen studenten aan allerlei soorten werk, waaronder administratieve medewerkers! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst.

Dit krijg je als je werkt via ons:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in;
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool;
 • Geen gezeik: regel alles lekker online;
 • Lekker salaris: verdien tussen €14,50 - €21,50 per uur (incl. vakantiegeld).

Hulp nodig bij het vinden van een studentenbijbaan?

Wij willen dat jij jouw ideale bijbaan vindt, waarmee jij je studententijd kan betalen, je netwerk laat groeien, nieuwe contacten opdoet en alvast gericht aan je cv bouwt. Vind je niet direct de perfecte bijbaan als administratief medewerker? Kijk dan ook eens naar onderstaande opties, of meld je aan via Join SUSA en we houden je op de hoogte van de laatste studentenbijbanen als administratief medewerker! 

Andere populaire bijbanen voor studenten

Bij SUSA hebben we veel vacatures voor studenten openstaan in verschillende sectoren. Kijk eens welk bijbaantje bij jou past! Zie jij jezelf als student werken bij een bank, een verzekeraar of toch in de klantenservice?

 • Een bijbaan in de financiële sector

  Met een bijbaan in de financiële sector maak je van jezelf een echte professional! Zoek je een studentenbijbaan bij een bank of creditcardspecialist? Lees hier meer!

 • Een bijbaan bij een verzekeraar

  Met een bijbaan bij een verzekeraar zet jij een grote naam op je cv. Dus zoek je een flexibele baan bij een zorgverzekeraar, schadeverzekeraar of pensioenuitvoerder? Lees hier meer!

 • Een bijbaan in de klantenservice

  Als echte praatjesmaker ben jij geschikt voor een studentenbaan in de klantenservice. Meer weten over hoe je goede werkervaring op kunt doen? Lees het hier!

Studiegerelateerde baantjes

Bij SUSA weten we hoe belangrijk het is om naast een bijbaan, je studie nog steeds op één te zetten. En hoe mooi is het als je direct al studiegerelateerde werkervaring op kunt doen? Daarom hebben we genoeg flexibele bijbanen klaarstaan voor elke student!

 • Economie student: een financiële bijbaan

  Studeer je economie, finance of bedrijfskunde? Doe dan relevante werkervaring op met een financiële bijbaan! Check hier onze vacatures.

 • Medisch student: een bijbaan in de zorg

  Studeer je Geneeskunde of ben je op ander gebied medisch student? Dan wil je natuurlijk ook een relevante bijbaan! Check hier onze bijbanen in de zorg.

 • Psychologiestudent: werken met ouderen

  Als psychologiestudent kun je ook sociale werkervaring opdoen via SUSA. Denk bijvoorbeeld aan werken met ouderen. Check hier onze bijbanen.

Leuke bedrijven om te werken als Administratief medewerker:

Veelgestelde vragen over studentenwerk als administratief medewerker