Studentenbijbaan bij een verzekeraar

Hé student! Ben je op zoek naar een studentenbijbaan bij een verzekeraar? Met de vacatures op deze pagina kun jij binnen een mum van tijd aan het werk bij een verzekeraar. Via SUSA verdien je lekker én zijn de flexibele werktijden goed te combineren met je studie. Ben jij klaar om jezelf met jouw inzet te verzekeren van knaken? Bekijk de vacatures bij een verzekeraar en solliciteer op een studentenbaan die bij jou past!

Waarom werken bij een verzekeraar?

Ben jij altijd opzoek naar uitdaging en houd jij van variatie in je werk? Ga dan aan de slag bij een verzekeraar. In de dynamische wereld van verzekeraars hoef je niet bang te zijn voor een saaie bijbaan. Jij krijgt namelijk elke dag andere actuele vraagstukken waarvoor jij de juiste oplossing gaat zoeken. Met diverse trainingen leer je continu nieuwe skills en zijn er vaak doorgroeimogelijkheden. Werken bij een verzekeraar is dus anderen helpen, jezelf ontwikkelen én jezelf verzekeren van een goed gevulde bankrekening. Dat is pas het maximale uit je studententijden halen!

"Er is heel veel ruimte voor groei en coaching, ook buiten telefonie en social media."
Laura

Klantenservice medewerker bij a.s.r.

SUSA: hét studentenuitzendbureau voor werk bij een verzekeraar

SUSA is jouw online studentenuitzendbureau om aan de slag te gaan bij een verzekeraar. Met ruim 75 jaar ervaring in studentenwerk, weten we precies hoe jij ALLES uit je studentenleven haalt. We helpen studenten aan allerlei soorten werk, waaronder werk bij een verzekeraar! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst.

Dit krijg je als je werkt via ons:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in;
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool;
 • Geen gezeik: regel alles lekker online;
 • Lekker salaris: verdien tussen €14,50 - €21,50 per uur (incl. vakantiegeld).

Wat SUSA al zegt; ‘flexibel studentenwerk.’ Dat is het ook echt! Wekelijks kan ik mijn beschikbaarheid opgeven en kan ik de uren om mijn schoolrooster heen plannen. Ideaal.
Anne-Fleur

Klantenservice medewerker via SUSA

Hulp nodig bij het vinden van een studentenbijbaan?

Wij willen dat jij jouw ideale bijbaan vindt, waarmee jij je studententijd kan betalen, je netwerk laat groeien, nieuwe contacten opdoet en alvast gericht aan je cv bouwt. Vind je niet direct de perfecte bijbaan bij een verzekeraar? Kijk dan ook eens naar onderstaande opties, of meld je aan via Join SUSA en we houden je op de hoogte van de laatste studentenbijbanen bij verzekeraars! 

Andere populaire bijbanen voor studenten

Bij SUSA hebben we veel vacatures voor studenten openstaan in verschillende sectoren. Kijk eens welk bijbaantje bij jou past! Zie jij jezelf als student werken bij een bank, een verzekeraar of toch in de klantenservice?

 • Een bijbaan in de financiële sector

  Met een bijbaan in de financiële sector maak je van jezelf een echte professional! Zoek je een studentenbijbaan bij een bank of creditcardspecialist? Lees hier meer!

 • Een bijbaan als administratief medewerker

  Als administratief medewerker ben jij een échte alleskunner. Zo zorg jij er bijvoorbeeld voor dat alle documenten en agenda’s in orde zijn. Afhankelijk van het bedrijf waar je werkt, zullen jouw administratieve taken verschillen. Jij bent namelijk erg breed inzetbaar, waardoor jouw dagen vol variatie zullen zitten! Lees hier meer!

 • Een bijbaan in de klantenservice

  Als echte praatjesmaker ben jij geschikt voor een studentenbaan in de klantenservice. Meer weten over hoe je goede werkervaring op kunt doen? Lees het hier!

Studiegerelateerde baantjes

Bij SUSA weten we hoe belangrijk het is om naast een bijbaan, je studie nog steeds op één te zetten. En hoe mooi is het als je direct al studiegerelateerde werkervaring op kunt doen? Daarom hebben we genoeg flexibele bijbanen klaarstaan voor elke student!

 • Economie student: een financiële bijbaan

  Studeer je economie, finance of bedrijfskunde? Doe dan relevante werkervaring op met een financiële bijbaan! Check hier onze vacatures.

 • Medisch student: een bijbaan in de zorg

  Studeer je Geneeskunde of ben je op ander gebied medisch student? Dan wil je natuurlijk ook een relevante bijbaan! Check hier onze bijbanen in de zorg.

 • Psychologiestudent: werken met ouderen

  Als psychologiestudent kun je ook sociale werkervaring opdoen via SUSA. Denk bijvoorbeeld aan werken met ouderen. Check hier onze bijbanen

Leuke bedrijven om te werken bij een verzekeraar

Veelgestelde vragen over studentenwerk bij een verzekeraar