Werken in de zorg

Kies je bijbaan met zorg

Wist jij dat er in 2025 al meer dan 1,3 miljoen mensen ouder dan 80 jaar zijn? Dit betekent dat steeds meer ouderen hulp thuis nodig hebben. Er is daarom een grote vraag naar studenten die deze mensen willen helpen. Dit is jouw kans op een bijbaan waarmee je echt het verschil kunt maken voor mensen!

 

Solliciteer direct!

 

Hoe ziet een bijbaan in de zorg eruit?

Met een bijbaan in de zorg, draag jij eraan bij dat mensen nog fijn en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dit doe je door je cliënten te ondersteunen in bepaalde thuishulptaken. Zo help je bijvoorbeeld met de installatie van een robotstofzuiger, doe je de boodschappen en/of heb je “gewoon” een goed gesprek met iemand. Hiermee ontzorg jij de (medische) zorgverlener en werk je mee aan gezonde leefomgeving van de cliënt. 

Met onze afwisselende zorgbijbanen door heel Nederland heb je altijd flexibiliteit en veel vrijheid. Je werkt korte en/of lange diensten, doordeweeks of juist in het weekend. Net wat jou het beste uitkomt!

Wil jij een mooie en flexibele bijbaan en zo werken aan een betere toekomst en je cv? Meld je dan nu alvast aan en start het nieuwe jaar met een bijbaan voor het betere werk.

Je haalt er zelf veel voldoening uit om mensen te helpen. Daarnaast geef je natuurlijk echt wat terug aan de maatschappij!

Roos Gomes

Medewerker Thuishulp

Benieuwd naar Roos' ervaring als student met een bijbaan in de zorg? Het hele interview lees je hier.

Het betere werk

  • Voor studenten die graag mensen willen helpen;
  • Verdien tussen €11,- en €15,- bruto per uur;
  • Krijg wekelijks uitbetaald;
  • Vrijheid hebben om zelf te bepalen wanneer je wilt werken.

Ben jij geschikt voor een sociale bijbaan in de zorg?