Thuishulp medewerker bij Zonzorg in Leiden

Plaats
Leiden
Aantal uur per week
6 - 12 uur
Salaris
€ 18,20 per uur
Werklocatie
Op locatie
Zonzorg - still

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor cliënten;
  • Vaste momenten: werk 6 tot 12 uur per week naast je studie, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur;
  • Lekker betaald: iedere 4 weken je loon op je rekening en een uurloon van €18,20*;
  • Sportief op de fiets naar je werk en krijg een fietsvergoeding van €1,23 per dag;
  • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €14,11 per uur. Maar tel je hier de directe uitbetaling van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering, dan wordt het €16,42. Je vakantie geld en eindejaarsuitkering worden direct uitbetaald. Tel je hier je reservering voor vrije dagen bij op, die per jaar worden uitbetaald, dan verdien je €18,20. Dat klinkt al een stukkie beter hè?

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als thuishulp medewerker bij Zonzorg ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Dit houdt in dat je de huishoudelijke taken uit handen neemt van de cliënt waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Klaar om je handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder en ga aan de slag bij Zonzorg!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als thuishulp medewerker ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk hier aan dweilen, stofzuigen, afnemen of afwassen. Naast het schoonmaken horen ook opruimen, het bed opmaken of het kussen goed opschudden er ook bij. Niet lullen, maar poetsen dus! In het begin is het waarschijnlijk zo dat je cliënten krijg op invalbasis, maar uiteindelijk zal je jouw eigen vaste cliënten krijgen. Heb je tijd over na het schoonmaken? Dan is er tijd over voor een kopje thee of koffie. Zo ben je een luisterend oor en maak je de dag van de cliënt weer een stuk gemakkelijker en zonniger. 

Het werk als thuishulp kun jij makkelijk combineren met je studie. Wil je werken voor of net na je college? Geen probleem. Je werkt meestal korte shifts, wat goed in jouw drukke studieschema past. Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt er voor dat cliënten nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus!

Bij de zorg kan je lekker weinig uurtjes werken zodat je dit makkelijk kan combineren met je studie! We koppelen een cliënt aan jouw beschikbaarheid. Geef dus iets meer beschikbaarheid op dan het aantal uur dat je gaat werken, zo kunnen we de perfecte match maken en kan jij op je vaste vrije momenten werken! Wekelijks werk je met vaste cliënten in shifts van 2 tot 3 uur, dus check even goed wanneer je dit in je agenda kan passen.
Je haalt er zelf veel voldoening uit om mensen te helpen. Daarnaast geef je natuurlijk echt wat terug aan de maatschappij.
Roos

Medewerker thuishulp

Over Zonzorg

Een persoonlijke benadering en kwalitatieve zorg. Dat staat bij Zonzorg voorop. Zorg met passie dus! En dat kan alleen met toegewijde en gedreven werknemers. Onpersoonlijkheid en bureaucratie, daar houden ze bij Zonzorg niet van. Jij ook niet? Dan is een baan bij Zonzorg iets voor jou!

Wil je meer weten over onze studenten bijbanen in de zorg? Check het hier!

Jij bent Student&

  • Jij bent supersociaal. Je maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond;
  • Jij bent betrouwbaar: jij komt afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
  • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
  • Jij beschikt over de juiste balans tussen gezelligheid en hard werken;
  • Jij bent een echte aanpakker en jij bent voor minimaal de komende 6 maanden voor 6 tot 12 uur per week beschikbaar.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Je werkt samen in een team van toegewijde zorgprofessionals en medestudenten, wat zorgt voor een leerrijke en gezellige sfeer. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat maandelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3

Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar! Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Voel jij je helemaal thuis in de digitale wereld van het nieuws? Solliciteer dan op deze uitdagende baan bij Mediahuis!

Een heerlijk banksaldo claimen door anderen te helpen bij schade? Dat kan! Ga aan de slag bij Allianz Direct!