Huishoudelijke Ondersteuner bij Stichting Humanitas Rotterdam

Header Zorg
Plaats
Rotterdam
Aantal uur per week
3 - 30 uur
Salaris
€ 17,44 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten van minimaal 18 jaar met een sociaal karakter;
 • Plan je uren in: werk 3-30 uur per week, van ma t/m vr tussen 08.00 en 17.00 uur;
 • Lekker betaald: iedere 4 weken je loon op je rekening en een uurloon van €17,44*;
 • Werk op maximaal 30 minuten fietsen van Rotterdam;
 • Een bijbaan waarbij jij écht iets voor anderen betekent!
* Je bruto uurloon is €13,52 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €17,44. Dat klinkt al een stukkie beter hè?

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als Huishoudelijke Ondersteuner bij Stichting Humanitas ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten, zodat zij langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Dit houdt in dat je de huishoudelijke taken uit handen neemt en een vertrouwd gezicht bent voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel wanneer nodig. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Klaar om iets voor anderen te betekenen? Check snel de vacature!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als thuishulp ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk aan dweilen, stofzuigen, afnemen of afwassen. Naast het schoonmaken horen ook opruimen, het bed opmaken of het kussen goed opschudden er ook bij. Niet lullen maar poetsen dus! Of toch wel... 😉 Heb je tijd over naast het schoonmaken? Dan is het tijd voor een kopje thee of een bakkie pleur. Zo ben je een luisterend oor voor jouw cliënten en kijken ze er vaak naar uit dat jij langskomt. Sommige cliënten zijn namelijk erg eenzaam en daarom maak jij dan ook hun dag!

Bij de zorg kan je lekker weinig uurtjes achter elkaar werken, waardoor dit perfect te combineren met jouw studie. Wil jij werken voor of net na je college? Dat kan! Je werkt namelijk meestal korte shifts, zodat dit perfect in jouw drukke studieschema past. Zo wordt je gekoppeld aan cliënten aan de hand van jouw beschikbaarheid. Geef dus iets meer beschikbaarheid op dan het aantal uur dat je gaat werken, zodat de perfecte match kan worden gemaakt en jij op jouw vaste vrije momenten kunt werken. Dat is toch ideaal?

Hoewel jij dus vaak maar een paar uurtjes aan het werk bent, maak jij toch écht impact op het leven van jouw cliënten. Jij bent namelijk de held die ervoor zorg dat zij nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven leven. Het is daarom belangrijk dat jij je verantwoordelijkheid goed kunt nemen, zodat je hun de best mogelijke service kunt bieden. Kortom, een baan met een hoop betekenis!

Over Stichting Humanitas

Stichting Humanitas richt zich op het bieden van ondersteuning aan mensen in verschillende levensfasen en situaties. De organisatie heeft als doel om eenzaamheid te bestrijden en mensen te helpen met het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal. Het is namelijk belangrijk dat iedereen de hulp krijgt, die diegene verdient. Zo laat Humanitas niemand vallen. Sta jij ook voor iedereen klaar? Dan is een baan bij Humanitas zeker iets voor jou!

Jij bent Student&

 • Jij bent minimaal 18 jaar;
 • Jij bent een echte aanpakker en jij bent voor minimaal 6 maanden voor 3 tot 30 uur per week beschikbaar;
 • Jij bent supersociaal. Je maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond;
 • Jij bent betrouwbaar: jij komt afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
 • Jij beschikt over de juiste balans tussen gezelligheid en hard werken.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met anderen
  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij cliënten die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.
 • Werken op fietsafstand
  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Wil jij verzekerd zijn van een leuke bijbaan bij dé wereldleider in verzekeringen? Solliciteer snel!