Assistent begeleider EMB bij Philadelphia

Plaats
Leusden
Aantal uur per week
8 - 16 uur
Salaris
€ 17,41 per uur
Werklocatie
Op locatie
Header Zorg

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Jij tovert een glimlach op het gezicht van mensen met ernstige meervoudige beperking en zorgt ervoor dat ze het beste uit hun dag kunnen halen;
  • Geef zelf 8-16 uur beschikbaarheid op van maandag tot en met zondag tussen 7:00 en 23:00 uur;
  • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €17,41*;
  • Werken op een rustige locatie in Leusden;
  • Jij werkt samen met een team van gezellige en gedreven collega's.
*Het bedrag van €17,41 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €16,17 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als begeleider EMB bij Philadelphia geef je dagelijks zorg aan de bewoners van Groot Schutterhoef met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Samen met een gedreven en enthousiast team van ongeveer 15 collega's zorg je ervoor dat zij de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Aangezien iedereen een andere zorgvraag heeft, ben jij ontzettend betrokken bij de cliënten. Zo help je ze bij hun dagelijkse activiteiten en ondersteun je ze bij alles wat ze doen. Je helpt de bewoners bij het aan- en uitkleden, tandenpoetsen, scheren, haren doen, maar ook het begeleiden bij naar de wc gaan of het wassen van een bewoner. Jij bent dus niet bang om de handen uit de mouwen te steken! Naast persoonlijke verzorging zul je ook assisteren bij het eten en drinken en zet je  met jouw studentenkookskills heerlijke maaltijden voor ze klaar. Verder zorg je voor een fijne leefomgeving voor de bewoners door te helpen in het huishouden. Denk hierbij aan het in- en uitruimen van de vaatwasser, het schoonmaken van de keuken of het doen van de was. Zo zorg je voor warmte, gezelligheid en een goede sfeer in huis. Aangezien jij de cliënten door en door kent, herken je de kleinste signalen en weet je precies wat ze nodig hebben. Zo bedenk je bijvoorbeeld activiteiten om structuur in hun dag aan te brengen en zorg jij ervoor dat zij het beste uit hun dag kunnen halen! Dat maakt jou als begeleider EMB bij Philadelphia student& zorgheld.

Over Philadelphia Boerderij Groot Schutterhoef

Philadelphia ondersteunt ruim 8600 cliënten vanuit ruim 500 locaties door heel Nederland. Jij komt te werken op de locatie Groot Schutterhoef, gelegen op een oude boerderij in een rustige buurt in Leusden. Niet alleen een fijne woonplek dus, maar ook een fijne werkplek! Op de woonvoorziening Groot Schutterhoef wonen 40 cliënten, al spreken we liever van bewoners, verdeeld over vier woningen. Het is hun thuis, waar Philadelphia hen zorg en begeleiding mag bieden, gericht op een waardig leven. Het gaat om (veelal oudere) mensen met een intensieve zorgvraag. Deze zorgvraag hangt samen met hun verstandelijke en fysieke beperkingen. Het doel van Philadelphia? Een veilig en prettig thuis creëren, waar bewoners zichzelf kunnen zijn. Dit alles onder een pilot die de kracht van studenten zoals jij verkent in de zorg. Een innovatieve aanpak waarbij jouw frisse en zorgzame blik van onschatbare waarde zijn!

Jij bent Student&

  • Jij bent een aanpakker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken;
  • Jij bent supersociaal: je houdt van contact met mensen;
  • Jij hebt inlevingsvermogen, toont begrip en bent empathisch ingesteld;
  • Jij bent betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Jij hebt een hart voor de zorg en bent klaar om te leren en te groeien in je rol.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Je werkt samen in een team van toegewijde zorgprofessionals en medestudenten, wat zorgt voor een leerrijke en gezellige sfeer. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat maandelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Ben jij ondernemend en vind je het leuk om de schakel te zijn tussen kandidaten, recruiters en opdrachtgevers? Ga dan aan de slag als Recruitment consultant bij SUSA!

Spreek jij vloeiend studententaal? Ga dan aan de slag als flex marketeer bij SUSA!