Bijbaan in de zorg in Amsterdam

Plaats
Amsterdam
Aantal uur per week
4 - 18 uur
Salaris
€ 17,64 per uur
Werklocatie
Op locatie
Zorg Branchepagina

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Als medewerker thuishulp in Amsterdam help jij cliënten met huishoudelijke taken zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen;
  • Werk 4 tot 18 uur op vaste momenten, van ma t/m vr tussen 09.00 en 17.00 uur bij jouw vaste cliënt(en);
  • Lekker betaald: iedere 4 weken je loon op je rekening en een uurloon van €17,64*;
  • Een fietsvergoeding van €1,37 netto per dag én krijgt de reistijd tussen cliënten ook vergoed;
  • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €13,68 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €17,64. Dat klinkt al een stukkie beter hè? Met uitbetalingen in mei (het vakantiegeld), in november (de eindejaarsuitkering) en uitbetaling van je vrije dagen, verdien jij dus over het hele jaar een lekker zakcentje.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker thuishulp in Amsterdam ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk aan dweilen, stofzuigen, afnemen of afwassen. Naast het schoonmaken horen ook opruimen, het bed opmaken of het kussen goed opschudden erbij. Niet lullen, maar poetsen dus! In het begin krijg je cliënten op invalbasis, maar uiteindelijk krijg je je eigen vaste cliënten. Heb je tijd over na het schoonmaken? Dan is er tijd voor een kopje thee of koffie. Zo ben je een luisterend oor en maak je de dag van de cliënt een stuk gemakkelijker en zonniger.

Het werk als thuishulp kun jij makkelijk combineren met je studie. Wil je werken voor of net na je college? Geen probleem. Je werkt meestal korte shifts, wat goed in jouw drukke studieschema past. Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt ervoor dat ouderen nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus! Dat maakt jou als medewerker thuishulp in Amsterdam student& superheld.

Jij bent Student&

  • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
  • Jij bent een echte aanpakker en bent voor minimaal voor 4 tot 18 uur per week beschikbaar;
  • Jij hebt inlevingsvermogen en gaat graag in gesprek met anderen;
  • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
  • Jij bent supersociaal en maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Je werkt samen in een team van toegewijde zorgprofessionals en medestudenten, wat zorgt voor een leerrijke en gezellige sfeer. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat maandelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Ben jij een bezig bijtje en op zoek naar een flexibele bijbaan? Ga dan tijdelijk aan de slag bij de Bijenkorf!

Jouw banksaldo in de spotlight zetten? Ga aan de slag bij Holland Casino en boost die rekening!