Thuishulp medewerker bij Zorg en Plezier Utrecht

Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
6 - 20 uur
Salaris
€ 17,64 per uur
Werklocatie
Op locatie
Zorg Branchepagina

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor cliënten;
  • Vaste momenten: werk 6 tot 20 uur per week naast je studie, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur;
  • Lekker betaald: iedere 4 weken je loon op je rekening en een uurloon van €17,64*;
  • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €13,68 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €17,64. Dat klinkt al een stukkie beter hè? Met uitbetalingen in mei (het vakantiegeld), in november (de eindejaarsuitkering) en uitbetaling van je vrije dagen, verdien jij dus over het hele jaar een lekker zakcentje.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als thuishulp medewerker bij Zorg & Plezier ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten, dit kunnen ouderen zijn, maar bijvoorbeeld ook mensen die slecht ter been zijn of een extra handje kunnen gebruiken. Dit houdt in dat je de huishoudelijke taken uit handen neemt van de cliënt waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Klaar om je handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Mevrouw van der Poel woont nog op zichzelf, maar helaas kan haar familie niet elke dag van de week langskomen om haar te helpen met het huishouden. Gelukkig ben jij daar om als zonnestraal haar dag te maken! Eenmaal binnengekomen maak je een praatje met de cliënt, drink je een kopje koffie of thee en ga je lekker aan de slag. Denk aan dingen als stofzuigen, dweilen, een bed opmaken, afstoffen, strijken, afwassen, het schoonmaken van de badkamer en keuken en ramen zemen. Sommige cliënten kunnen hier en daar wat eenzaam zijn, daarom is het belangrijk dat je je sociale skills meeneemt. Ze kijken echt uit naar jouw bezoek! We zijn dan ook echt op zoek naar betrouwbare studenten die snappen dat ze echt een verantwoordelijkheid hebben tegenover de cliënt. Je wordt gekoppeld aan cliënten die bij jou in de buurt wonen, afhankelijk van jouw vervoersmogelijkheden. Er wordt rekening gehouden met jouw postcodegebied. Winnen!

Bij de zorg kan je lekker weinig uurtjes werken zodat je dit makkelijk kan combineren met je studie! We koppelen een cliënt aan jouw beschikbaarheid. Geef dus iets meer beschikbaarheid op dan het aantal uur dat je gaat werken, zo kunnen we de perfecte match maken en kan jij op je vaste vrije momenten werken! Wekelijks werk je met vaste cliënten in shifts van 2 tot 3 uur, dus check even goed wanneer je dit in je agenda kan passen.

Over Zorg en Plezier

Zorg en Plezier is een organisatie die echt staat voor de verbinding van zorg en plezier binnen zorgfuncties. Zo zijn er functies in de huishouding (hulp en schoonmaak) en begeleiding (groep en individueel). Bij deze vacature gaat het om de zorgfunctie huishouding. 

Zorg en Plezier werkt vanuit de uitgangspunten respect en professionaliteit met aandacht voor elke individu. Het bieden van begeleiding, geborgen- en veiligheid en ondersteuning in het verbeteren van de zelfredzaamheid en het behouden van de eigen regie van cliënten staat centraal. De expertise waarmee Zorg en Plezier voorziet in de zorgvraag, zonder voorbij te gaan aan het menselijke geluk van de cliënt, is authentiek.

Jij bent Student&

  • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
  • Jij bent een echte aanpakker en bent voor minimaal voor 6 tot 20 uur per week beschikbaar;
  • Jij hebt inlevingsvermogen en gaat graag in gesprek met anderen;
  • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
  • Jij bent supersociaal en maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Je werkt samen in een team van toegewijde zorgprofessionals en medestudenten, wat zorgt voor een leerrijke en gezellige sfeer. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat maandelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde zomerbijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Kan jij in alle situaties overzicht houden, heb je geen belangst en werk je het liefst met een duidelijke planning? Kom dan bij SUSA werken als medewerker planning en klantcontact!