Flexibele, leuke en goedbetaalde bijbaan Den Haag

Kan jij nog wel wat extra euro's gebruiken om je studentenleventje in Den Haag te betalen? Ga aan de slag bij een topwerkgever en bepaal je eigen uren. Da's toch top?
 • Verdien tot €15,- bruto per uur;
 • Voor sociale HBO- en WO-studenten;
 • Bepaal zelf je werktijden;
 • Werken bij topwerkgevers in en rondom Den Haag.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Bij SUSA flexibel studentenwerk zorgen we ervoor dat jij het drukke studentenleven kan combineren met een interessante bijbaan. Je geeft wekelijks door wanneer je wilt werken. Superflexibel en perfect te combineren met je studierooster! De bedrijven waar je in en rondom Den Haag aan de slag gaat, zijn grote namen die je ongetwijfeld op je cv wilt hebben!

Werkzaamheden

Er komen regelmatig verschillende functies vrij bij onze topwerkgevers in en rondom Den Haag. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan op de customer service afdeling waar je op professionele wijze uiteenlopende vragen van klanten afhandelt. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gesprekken van topkwaliteit zijn en de klant tevreden ophangt.

Ben je geen held aan de telefoon? Niet getreurd! Ook functies als Financieel of Logistiek Medewerker komen regelmatig vrij. Klik dus snel op 'solliciteer direct' en word als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwste vacatures in en rondom Den Haag!

Functie-eisen

 • Je bent HBO- of WO-student en op zoek naar een bijbaan in de regio Den Haag;
 • Je spreekt en schrijft correct Nederlands;
 • Je gaat proactief te werk en hebt probleemoplossend inzicht;
 • Je werkt graag samen in een gezellig studententeam.

Werktijden en beschikbaarheid

Voorbeeld: Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor ten minste de komende 6 maanden. Je kunt iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.