Klantenservice medewerker bij Kamera Express

KCC Branchepagina
Plaats
Capelle aan den IJssel
Aantal uur per week
8 - 16 uur
Salaris
€ 14,52 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Rechtstreeks contact met creatieve beeldmakers;
 • Plan zelf 16 uur per week beschikbaarheid in van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 22.00 uur en in het weekend tussen 9.00 en 17.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €14,52*; 
 • Makkelijk werken vanuit huis of gezellig op kantoor;
 • Werken in een omgeving waarin ontwikkeling, creatie en expressie centraal staan. 
* Het bedrag van €14,52 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,40 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& beeldbemiddelaar

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker klantenservice bij Kamera Express ben jij student én beeldbemiddelaar! Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de nationale en internationale klanten van Kamera Express: échte beeldmakers! Via alle denkbare kanalen sta jij voor ze klaar om te helpen. Of het nu gaat om adviseren, informeren of aansturen op de koop van een product: jij weet in elke situatie raad. Zie jij hierin het perfecte werkplaatje? Lees dan snel verder en solliciteer!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker klantenservice bij Kamera Express ben je meer dan een vraagbaak voor klanten. Je bent een adviseur, probleemoplosser én verbinder. Met jouw kennis over de producten en natuurlijke drive om de klant te helpen, weet jij precies hoe je elke vraag kunt beantwoorden. Je bent de klant graag een stapje voor en beantwoordt eventuele logische vervolgvragen direct. En voor een uitdaging deins je niet weg! Je volgt gemakkelijk processen op en schakelt snel met verschillende afdelingen. Zo weet jij zeker dat de klant zo snel mogelijk geholpen is. Je legt belangrijke informatie vast, komt afspraken na en bent ambassadeur van het merk Kamera Express. Kortom, jij zorgt ervoor dat de klantenservice ervaring vlekkeloos verloopt!

Als je aan de slag gaat, start je als junior, en beantwoord je voornamelijk vragen over leveringen en algemene onderwerpen. Als je er al wat langer werkt, kun je doorgroeien naar een medior positie waarbij je dieper ingaat op productspecificaties en advies, tot aan een senior rol waarin jij het aanspreekpunt voor alle vragen wordt. Naast dat er volop trainings- en doorgroeimogelijkheden zijn bij Kamera Express, is er ook ruimte voor gezelligheid! Je komt terecht in een enthousiast team van fotografie fanaten waarmee elke vrijdag gezellige borrels worden georganiseerd en pingpongwedstrijden niet weg te denken zijn. Om je dosis vitamines binnen te krijgen, is er gratis fruit op kantoor. In de kantine zijn spelletjes te vinden en binnenkort wordt de eerste gamenight georganiseerd! Of eens lekker relaxed languit? Dat kan in de eigen cinema van Kamera Express!

Over Kamera Express

Met 34 winkels verspreid over 5 landen en een assortiment met meer dan 42.000 producten staat Kamera Express klaar voor iedere beeldmaker. Of je nu fotografeert, filmt of volgt; van A tot Z kun je bij Kamera Express terecht met experts die klaarstaan om te helpen. Met een geschiedenis van groei, uitbreiding, en innovatie kijken ze uit naar de toekomst, vastberaden om beeldmakers te inspireren, te verbinden en te voorzien van alles wat ze nodig hebben. Ben jij klaar om te werken in een omgeving waarin passie voor fotografie, creatie en expressie centraal staan?

Jij bent Student&

 • Jij bent vriendelijk en empathisch;
 • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Jij hebt interesse in fotografie;
 • Jij bent klant- en servicegericht en barst van enthousiasme. 

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij jouw comunicatieskills en oog voor detail omtoveren in flink wat knaken? Dat kan! Ga aan de slag bij ASSA ABLOY!

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als klantadviseur Personal & Wealth bij ABN AMRO in Amsterdam.