Medewerker planning en klantcontact bij SUSA

Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 14,48 per uur
Werklocatie
Op locatie
SUSA Fotografie 02628

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor nauwkeurige, sociale studenten die houden van een uitdaging;
  • Plan flexibel je eigen werktijden in: minimaal 16 uur per week van ma t/m vr tussen 07.00 - 17.30 uur;
  • Een bijbaan met doorgroeimogelijkheden en een lekker uurloon van €14,48*;
  • Werken in een jong en hecht team in hartje Utrecht aan de Maliebaan!
* Het bedrag van €14,48 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,41 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Wat ga je doen?

Ga je aan de slag als medewerker planning & klantcontact bij SUSA? Dan ben jij hét aanspreekpunt voor al onze werkende studenten als het gaat om de planning, vakantie, ziekte, houding en gedrag, en andere vragen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de planningen kloppen en dat je de studenten super studentvriendelijk helpt met hun vragen. Zo maak je niet alleen je eigen werk makkelijker, maar ook dat van andere studenten en onze opdrachtgevers. Kortom, een baan met verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot doorgroeien. Je werkdagen zijn gevarieerd en je werkt en schakelt met de doelgroep die je uit eigen ervaring het allerbeste kent; studenten. Niet alleen de student krijgt hier energie van, ook jij krijgt hier bergen energie van. Kom maar op met die planning!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Over SUSA

Hi! Wij zijn SUSA. En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chefkok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Jij bent Student&

  • Jij bent hbo- of wo-student en studeert minimaal nog 12 maanden;
  • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
  • Jij bent klantvriendelijk, maar toch ook een beetje commercieel;
  • Jij bent minimaal 16 uur in de week beschikbaar;
  • Jij bent zeker te porren voor een vrijmibo met je collega’s!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Jouw banksaldo in de spotlight zetten? Ga aan de slag bij Holland Casino en boost die rekening!

Wil jij deze zomer wat betekenen voor anderen én wat betekenen voor je eigen bankrekening? Ga dan aan de slag als medewerker thuishulp!