Tijdelijk project: Klantenservice medewerker bij de Bijenkorf

Plaats
Amsterdam
Aantal uur per week
16 - 40 uur
Salaris
€ 14,82 per uur
Werklocatie
Hybride
SUSA Fotografie 02541

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor sociale studenten die gesprekken met aandacht voeren;
  • Flexibel je uren inplannen, 16 uur per week van ma t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur;
  • Tijdelijk aan de slag: van oktober tot 1 februari;
  • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €14,82*;
  • Werken in een team vol jong talent!
* Het bedrag van €14,82 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,68 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als je aan de slag gaat als klantenservice medewerker bij de Bijenkorf ben jij hét visitekaartje van de Bijenkorf en sta je voor Premium Service. Hierbij kom je in contact met verschillende klanten via verschillende communicatiekanalen. Wanneer de kwestie betrekking heeft op andere afdelingen, zul jij met deze afdelingen schakelen. Je neemt dus voor elke klant uitgebreid de tijd en weet de klanten van de beste adviezen en informatie te voorzien. Zo beantwoord je vragen over online aankopen, winkelbezoeken en verschillende onderwerpen die extra service en aandacht nodig hebben. Dit is dan ook een bijbaan waar jij écht je persoonlijkheid in kwijt kunt, zodat iedere klant met een glimlach de telefoon ophangt! Bang dat jij je gaat vervelen? Geen zorgen! De werkdagen bij de Bijenkorf zijn erg divers: elke klant is anders en elke vraag is anders, elke dag is anders. Een hele gevarieerde bijbaan dus! Heb jij dus zin om de komende periode uitgedaagd te worden en lekker gevarieerde werkdagen te beleven? Dan is deze tijdelijke functie ideaal voor jou!

Over De Bijenkorf

De Bijenkorf is het meest creatieve, inspirerende en duurzame warenhuis, waar iedereen zich bijzonder kan voelen. Deze missie is de leidraad voor alles wat ze doen: voor hun gebouwen, evenementen, communicatie en medewerkers. Zij streven een cultuur na waar iedereen zich bijzonder voelt. Daar hoort een open, inclusieve organisatie bij; een organisatie waar iedereen bijzonder is, waar iedereen gelijke mogelijkheden krijgt, en waar iedereen zich gerespecteerd, geaccepteerd, gehoord en gewaardeerd voelt. 

De Bijenkorf is een ambitieus bedrijf met een neus voor bijzondere mensen. Mensen waar ze daarom in blijven investeren als ze hier werken. Dat doen ze door een uitgebreide keuze aan trainingen en ontwikkelingsprogramma’s aan te bieden. Zodat jij nooit stil hoeft te staan in je carrière, welke kant je ook op wilt! 

Jij bent Student&

  • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
  • Jij bent mbo4, hbo- of wo-student;
  • Jij bent communicatief vaardig en dienstverlenend;
  • Jij bent flexibel met betrekking tot werktijden (eens in de twee weken op zaterdag beschikbaar);
  • Jij houdt van écht contact met de klant en kunt goed luisteren, maar ook de leiding nemen in gesprekken.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Spreek jij vloeiend studententaal? Ga dan aan de slag als flex marketeer bij SUSA!