Flex marketeer copy bij SUSA

Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
16 - 24 uur
Salaris
€ 14,98 per uur
Werklocatie
Op locatie
Header-bijbaan-overzichtspagina

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Werken bij de nummer één werkgever voor en met studenten;
  • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €14,98* per uur;
  • Flexibele werktijden: 16 - 24 uur p.w. werken van ma t/m vr tussen 09:30 en 17:30 uur;
  • Ontwikkel jouw creativiteit en scherpe pen;
  • Aan de slag in hartje Utrecht op de Maliebaan!
* Het bedrag van €14,98 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,87 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Wat ga je doen?

Als flex marketeer copy ga je aan de slag op de marketingafdeling van SUSA. Jij spreekt de taal van studenten en weet precies hoe je ze met jouw pakkende teksten het beste kunt bereiken. Of het nou gaat om het schrijven van blogs over actuele onderwerpen of het opstellen van e-mails voor studenten; jij schudt de beste teksten uit je mouw. Blogs over de nieuwste studententrends? Check. E-mails die opvallen in de inbox? Piece of cake. Social media captions die viral gaan? Jij draait er je hand niet voor om! Van spetterende TikToks die voor nieuwe volgers zorgen tot het meedenken over de contentstrategie: jij maakt content die blijft hangen. Naast het maken van dit soort content, vind jij het ook leuk om in de cijfers erachter te duiken: wat scoort goed en wat kan beter? Aan de hand van deze cijfers maak jij rapportages voor de Campagne Managers die vervolgens de acties kunnen uitzetten.

 Voor deze bijbaan is het belangrijk dat je binnen de gestelde kaders kunt werken, maar altijd met een creatieve blik. Het online en offline halen van vacatures is bijvoorbeeld een nauwkeurig zaakje dat jij met jouw oog voor detail met gemak oppakt. En daarna zet je je creatieve hoed op en ga je samen met de andere studenten in het team of lekker solo aan de slag met de brainstorm over de contentkalender voor de komende tijd. Dit doe je allemaal uiteraard niet in je eentje! Je wordt in je eerste maand uitgebreid ingewerkt en leert continu een hoop zodat je alle kneepjes van het vak kent. Daarnaast komt je terecht in een hecht team met andere studenten, die altijd voor jou klaarstaan om te helpen. Dat is niet alleen heel praktisch, maar ook ontzettend gezellig! Dat maakt jou student& woordkunstenaar!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Over SUSA

Hi! Wij zijn SUSA. En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chefkok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Jij bent Student&

  • Jij bent een creatieve student en studeert ten minste nog een jaar;
  • Jij weet binnen en buiten de lijntjes te kleuren in je opdrachten;
  • Jij hebt je zaakjes altijd op orde en werkt gestructureerd;
  • Jij hebt een scherpe pen en weet wat er speelt in de studentenwereld;
  • Jij bent minimaal HBO-student en hebt eventueel SEO-kennis.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde zomerbijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.