Tijdelijk project: Administratief medewerker ledenservice bij BumaStemra

Header Backoffice Administratie
Plaats
Hoofddorp
Aantal uur per week
32 - 40 uur
Salaris
€ 16,01 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

  • Tijdelijk project: aan de slag t/m juni;
  • Plan flexibel je eigen werktijden in; minimaal 32 uur per week op ma t/m vr van 07.00 tot 21.00 en op za en zo tussen 07.00 en 18.00 uur;
  • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €16,01*;
  • Werkervaring opdoen bij dé organisatie op het gebied van muziek.
*Bij SUSA krijg jij iedere week op donderdag je salaris op je rekening gestort, zo kun jij ieder weekend genieten van het studentenleven. Bij BumaStemra krijg jij €14,78 bruto per uur uitbetaald. Dit is het bedrag exclusief vakantiegeld, inclusief vakantiegeld is het maar liefst €16,01. Iedere week zal je jouw uurloon exclusief vakantiegeld op je rekening zien verschijnen. Bij SUSA laten we de keuze over het uitbetalen van je vakantiegeld en -dagen geheel aan jou. Dit kan elke week, elke maand of eens per jaar, zodat jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening verschijnt wanneer jíj dat wil!

Student& swingende duizendpoot

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als administratief medewerker bij BumaStemra ben jij student en swingende duizendpoot. Knal jij de hele dag alle nieuwste hitjes door je speakers en houd je van nauwkeurig werken? Ga dan tijdelijk aan de slag als administratief medewerker bij dé organisatie op het gebied van muziek! Met jouw oog voor detail zorg jij ervoor dat alles netjes in de systemen wordt verwerkt en help jij mee aan een eerlijke compensatie voor componisten. Ben jij beschikbaar tot en met juni? Lees dan snel verder en verdien die muzikale knaken!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker bij BumaStemra ga je aan het werk met serieuze, ambitieuze, maar ook hele gezellige collega’s. Samen met een aantal collega’s vorm je een sub-team, waarmee je volledig meedraait in het grote team. Jullie doel is om alles zo gedetailleerd mogelijk in de systemen vast te leggen. Jij houdt ervan om alles tot in de puntjes uit te werken. Zo zorg je met jouw enthousiasme en oog voor detail er bijvoorbeeld voor dat opzeggingen worden verwerkt, maak je licentieregels aan en voer je controles uit binnen het DLW proces. Daarnaast zoek je uitvoerig de BTW, KvK en belangrijke informatie daaromheen uit en verwerk je deze in de systemen. Om ervoor te zorgen dat de gegevens van klanten up-to-date blijven, verstuur je mailings en verwerk je deze in Ax.

Wanneer er wijzigingen plaatsvinden, zorg jij er dus voor dat deze administratief verwerkt worden zodat alles overzichtelijk blijft. Om ervoor te zorgen dat jij alles onder de knie krijgt, word je op het kantoor in Hoofddorp ingewerkt. Daarna kan je lekker aan de slag op kantoor. Er is ook een mogelijkheid om vanuit huis te werken. Hierbij krijg je veel verantwoordelijkheid waarbij je de handen graag uit de mouwen steekt. Kortom, een toffe bijbaan waar je jezelf op veel vlakken uitdaagt!

Over BumaStemra

BumaStemra is een collectieve beheerorganisatie voor muziekauteursrecht en vertegenwoordigt componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers. De organisatie zorgt voor een vergoeding voor de makers voor het gebruik van hun muziek op onder andere radio, tv, streamingdiensten, podia en in horeca, winkels en bedrijfsruimtes. Daarnaast promoot BumaStemra het Nederlands auteursrecht in zowel binnen- als buitenland. Zo wordt bijvoorbeeld Nederlandse componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers een internationaal podium geboden door belangrijke evenementen als Eurosonic Noorderslag en het ADE te ondersteunen.

Je komt te werken in een team van gedreven collega’s die zich elke dag inzetten voor (auteurs)rechthebbenden een eerlijke vergoeding voor het gebruik van hun muziek te krijgen. Zo draag jij ook je steentje bij aan een wereld vol muziek!

Jij bent Student&

  • Jij bent fulltime beschikbaar t/m juni;
  • Jij beheerst naast perfecte studententaal ook Algemeen Nederlands;
  • Jij hebt een passie voor muziek en oog voor detail;
  • Jij kan zelfstandig werken en hebt een proactieve houding;
  • Jij werkt nauwkeurig en houdt van overzicht.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij jouw comunicatieskills en oog voor detail omtoveren in flink wat knaken? Dat kan! Ga aan de slag bij ASSA ABLOY!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.