Klantenservice medewerker bij ASSA ABLOY

Header-1
Plaats
Ede
Aantal uur per week
16 - 32 uur
Salaris
€ 15,37 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die communicatief sterk en taakgericht zijn;
 • Flexibele werktijden: werk 16-32 uur per week van maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €15,37*;
 • Groeipotentieel: een uitdagende functie met ruimte om te groeien.

* Het bedrag van €15,37 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,19 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& serviceheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij ASSA ABLOY ben jij student én serviceheld! In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten: dé held die optimale service verleent. Met jouw skills in klantcontact pak je servicevragen, meldingen en storingen behendig aan. Maar dat is niet alles! Je gaat ook diep in op vragen en zorgt voor een strakke administratieve afhandeling. Verwacht een bijbaan waarin je niet alleen uitblinkt in communicatie maar ook in het verstrekken van top info over producten en diensten.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij ASSA ABLOY ben je de held van de klantenservice! Met jouw communicatieve skills sta jij tijdens jouw werkdagen continu in contact met verschillende klanten. Jouw doel? Ervoor zorgen dat klanten optimaal worden geholpen door het beantwoorden van verschillende vragen, het ontvangen en afhandelen van servicevragen en het verhelpen van storingen. Hierbij luister jij goed naar de klant, zodat jij precies weet wat deze nodig heeft en je passende oplossingen kunt bieden. Heb jij een case afgerond of zijn er bepaalde wijzigingen doorgevoerd? Dan zorg je er met jouw oog voor detail voor dat alles administratief netjes wordt afgehandeld. Zo blijft alle informatie in de systemen lekker overzichtelijk en kan de service continu worden verbeterd.  Hebben klanten bepaalde vragen over de diensten of producten van ASSA ABLOY? Ook dan zijn ze bij jou aan het juiste adres: jij bent namelijk helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hoewel er wordt verwacht dat jij lekker zelfstandig aan de slag zal gaan, hoef je er zeker niet bang voor te zijn dat je er alleen voor komt te staan! Jij komt namelijk terecht in een waanzinnig leuk team, waarbij iedereen voor jou klaar staat. Jouw werkdagen bestaan dus zowel uit productief aan de slag gaan als uit gezelligheid! Dat is pas een chille bijbaan!

Over ASSA ABLOY

Bij ASSA ABLOY draait alles om Empowerment, Innovatie en Integriteit. Het is een specialist op het gebied van automatische deuren voor personenverkeer en industrie. Binnen de organisatie krijg je de vrijheid om te excelleren en wordt er veel waarde aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling gehecht. Successen worden samen gevierd, van introductiedagen tot nieuwjaarsbijeenkomsten en regelmatige teamactiviteiten. Stap in een wereld waar je dagelijks met innovatieve oplossingen bezig bent!

Jij bent Student&

 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Jij staat sterk in je schoenen;
 • Jij neemt initiatief en streeft naar het beste;
 • Jij bent taak én resultaatgericht;
 • Jij werkt graag samen en draagt bij aan een positieve sfeer.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Ga aan de slag als thuishulp medewerker bij Veade en zorg ervoor dat ouderen langer in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Reken jij jezelf al rijk? Kom ondersteunen op het BeSmart leerfestival!