Tijdelijk project: Voorlichter bij Rijksoverheid t/m eind december

Header-2
Plaats
Den Haag
Aantal uur per week
16 - 32 uur
Salaris
€ 16,50 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten met sterke communicatieve skills;
 • Tijdelijk project: werk gemiddeld 24 uur uur per week van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 18.00 uur. Maandag, dinsdag en woensdag zijn verplicht; 
 • Lekker salaris: wekelijkse uitbetaling en €16,50* per uur;
 • Makkelijk werken vanuit huis;
 • Goed voor de mens, je cv én je sociale ontwikkeling!
* Het bedrag van €16,50 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld en dertiende maand. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld en dertiende maand is €14,14 per uur. De dertiende maand wordt per uur uitbetaald, waardoor je uitkomt op €15,31. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& helpende hand

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als voorlichter bij Rijksoverheid ben jij student én helpende hand! Met jouw interesse in politiek en oog voor anderen ben jij op de hoogte van wat er wereldwijd speelt. Als voorlichter bij Rijksoverheid ben jij het eerste aanspreekpunt voor Nederlandse burgers met vragen over hun visa of reisdocumenten. Werk jij nog liever gisteren dan vandaag? Check dan snel de vacature en solliciteer!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als voorlichter bij Rijksoverheid werk je in een verantwoordelijke bijbaan waarbij jij écht wat kan betekenen voor je medemens! Je bent het eerste telefonische aanspreekpunt voor Nederlandse burgers met vragen over hun reisdocumenten of visa. Denk bijvoorbeeld aan vragen van vakantiegangers die hun paspoort kwijtraken en nog naar huis moeten, vragen over de nationaliteit van kindjes die op reis worden geboren, maar soms ook vakantiegangers die slachtoffer worden van crisisgebieden in het buitenland. Jij weet de juiste vragen te stellen waardoor je meer inzicht krijgt in het probleem. En met jouw oog voor detail werk je secuur volgens de inhoudelijke richtlijnen van Rijksoverheid.

Voor deze bijbaan is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, snel kunt schakelen en efficiënt tot een oplossing of advies kunt komen. Daarnaast voel je het gesprek goed aan: de ene keer stel jij je zakelijk op en de andere keer meer empathisch. Een gevarieerde bijbaan waarbij je dus niet stil hoeft te zitten en mensen écht kunt helpen!

Over Rijksoverheid

Met ruim 120.000 medewerkers kom je bij dé grootste werkgever van Nederland te werken. In jouw directe werkomgeving zul je samen met maar liefst 6.200 andere collega’s klaarstaan om Nederlandse burgers te helpen. In het begin start je met het behandelen van reisdocumenten. Ben je hier na een tijdje een ware pro in geworden? Geen reden om stil te zitten! Want daarna kun je gewoon doorgetraind worden op de skill visa. Uitdagingen genoeg dus bij deze werkgever!

Je gaat aan de slag voor Rijksoverheid via SOS International. Maar wie is SOS? SOS biedt al meer dan 30 jaar wereldwijd 24/7 hulp aan gestrande reizigers, bij ziekte, een ongeval of autopech. Met hun betrokken hulpverlening maken ze echt het verschil. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van de klanten waardeert SOS International met uiteenlopende kansen voor ontwikkeling en groei. Kortom: een bijbaan waarbij je echt het verschil kunt maken voor anderen en jezelf volop kunt ontwikkelen!

Jij bent Student&

 • Jij bent een hbo- of wo-student met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Jij bent communicatief vaardig en klantvriendelijk;
 • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
 • Jij bent empathisch en een echte teamspeler.  

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Jouw oog voor detail en communicatie skills omzetten in knaken? Dat kan bij ABN AMRO!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Ga aan de slag als huishoudelijke hulp bij Laurens en zorg ervoor dat cliënten langer in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.