Klantadviseur Personal & Wealth bij ABN AMRO

Header-1
Plaats
Rotterdam
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 16,25 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Word een expert op het gebied van dagelijkse bankzaken;
 • Geef 16 uur per week beschikbaarheid op van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.30 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €16,25* per uur;
 • Bij ABN AMRO heb je volop doorgroeimogelijkheden.
* Het bedrag van €16,25 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €15 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& raadgever

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantadviseur Personal & Wealth bij ABN AMRO ben jij student én raadgever! Vragen over betaal-, spaar- of leenproducten? Jij beantwoordt alle dagelijkse vragen van de klant! Zij blij, jij blij! Ga via SUSA aan de slag voor deze internationale bank en haal alles uit je studentenleven. Check de vacature nu!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantadviseur op de klantenservice afdeling van ABN AMRO ben jij hét aanspreekpunt voor particuliere klanten bij vragen of klachten. Jij deinst niet terug voor vragen over bijvoorbeeld internetbankieren of het blokkeren van een bankpas. Jij biedt een luisterend oor en reageert proactief op het probleem. Hierdoor begrijp jij elke klant - van jong tot oud - en weet jij precies hoe je ze kunt helpen. Zo biedt jij de klant binnen no-time een oplossing.

Jouw communicatieve skills en enthousiasme passen precies binnen de functie als adviseur Personal & Wealth. Jij weet namelijk precies wat de klant nodig heeft en speelt daar slim op in. Daardoor benut jij óók de commerciële kansen die zich tijdens een gesprek voordoen. Tijdens jouw werk wordt je volop gecoacht om het beste uit jezelf te halen! Zo zorg je er met jouw stralende service niet alleen voor dat de klant, maar óók jij elk gesprek eindigt met een glimlach.

Bij ABN AMRO weten ze dat flexibiliteit en student zijn goed samengaat. Daarom krijg je de vrijheid om zowel vanuit huis als op kantoor werken. Je komt minimaal 1 keer per week samen met je collega’s op het kantoor in Rotterdam. Op deze manier heb je de flexibiliteit, maar ook de gezelligheid!

Over ABN AMRO

ABN AMRO is een internationale bank met veel financiële expertise. Ze proberen altijd in te spelen op de veranderende markt en behoeften van de klant. Deze bank is dan ook een pionier in digitale innovaties, zoals online bankieren. Ben jij ook lekker vooruitstrevend? Ga dan aan de slag voor ABN AMRO!

Met veel interne trainingen en begeleiding ontwikkel jij jezelf al snel tot professioneel klantadviseur. Bij ABN AMRO zijn er ook veel kansen om te blijven na je studie. Laat dus zien dat jij als student het talent van de toekomst bent!

Jij bent Student&

 • Jij bent een hbo- of wo-student die nog minimaal 12 maanden beschikbaar is;
 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij houdt van klantcontact, goede gesprekken en helpt mensen graag verder;
 • Jij houdt van écht contact met de klant, luistert goed naar de vraag en handelt vlot.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Ga aan de slag als thuishulp medewerker bij Veade en zorg ervoor dat cliënten langer in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.