Studenten in jouw klantcontact

SUSA. Make it count.

Ieder moment van klantcontact staat symbool voor jouw merk, product én bedrijf. Bij SUSA begrijpen we dat. Daarom zorgen wij ervoor dat je met een flexibele studentenpool optimale efficiëntie en kwaliteit van jouw klantenservice garandeert. Wij selecteren alleen die studenten, die aansluiten bij de bedrijfscultuur en het klantcontactcentrum. 

Studenten zijn Student&...

Student&? Ja! Bij SUSA zien we al 75 jaar dat studenten met jouw hulp en ons vertrouwen véél meer zijn dan alleen student. Studenten zijn namelijk:

  • Flexibel. Ze zijn gemiddeld 12 tot 18 uur per week beschikbaar voor werk naast de studie, ook in de avonden en weekenden!
  • Digital Natives. Alle 820.888 hbo- en wo- studenten zijn online opgegroeid. Social media, digitale systemen en software kennen geen geheimen voor ze.

  • Sociale toppers.  Met gemiddeld meer dan 100 interacties per dag weten ze precies hoe je effectief kunt communiceren!

  • Toekomstig talent. Door studenten nu al in huis te halen verzeker je jouw bedrijf van het talent van de toekomst. 
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Hoe regelen we dat? Het Poolconcept®!

Bij SUSA worden studenten op structurele basis bij één opdrachtgever ingezet. Een studentenpool dus. De gedachte hierachter? Eén student is niet flexibel, een groep studenten wel. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt. Wij regelen vervolgens de ondersteuning en flexibele inzet voor jouw pieken en dalen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat jij met bekende gezichten werkt. Wel zo fijn in de alsmaar veranderende klantenservice-wereld.

Cases

De & in Student& bij...

Normal Photo 1580223071

Sunweb

Pieken en dalen zijn geen enkel probleem voor de SUSA's bij Sunweb!

Rabobank Banner

Rabobank

Flexibiliteit én een structurele aanwas van nieuw talent? Lees hoe we het regelen bij Rabobank.

Waarom SUSA dé oplossing is?

SUSA helpt bedrijven al 75 jaar door het slim inzetten van studenten. Een studentenpool via SUSA geeft jouw bedrijf goed, snel en betaalbaar personeel. Jij ervaart alle voordelen van studenten, zonder de nadelen. Hoe dan?!

  • Studenten met skills: SUSA regelt voor ieder project een unieke groep hoogopgeleide studenten, die moeiteloos digitaal kunnen schakelen. Zo faciliteren wij de perfecte match tussen hun interesses en vaardigheden, en wat jouw bedrijf vraagt.
  • Ongekende flexibiliteit: Één student is niet flexibel, een groep studenten wel. Daarom werken we bij SUSA met het Poolconcept®. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt. Wij regelen de ondersteuning en flexibele inzet voor jouw pieken en dalen. Zo heb jij altijd voldoende personeel.
  • Kostenbesparing: Jij betaalt alleen voor de uren die onze studenten daadwerkelijk maken. Maar ook het onboarden en begeleiden van personeel kost tijd en geld. Daarom helpen wij daar ook bij. Met een goed draaiende pool voorkom je zowel overuren als leegloopuren. Tel uit je winst. Bovendien rekruteer je jouw toekomstig personeel uit deze groep high potentials. Zo werk je kostenbesparend op de korte én lange termijn.
  • Maximale ontzorging: Wij werken al 75 jaar met studenten en kennen alles wat daarbij komt kijken. Daardoor weten wij als geen ander hoe we alles eruit moeten halen wat erin zit. Zo besparen wij jou als werkgever tijd en kopzorgen, die je zonder SUSA misschien wél zou hebben.
SUSA Fotografie 2022 Lowres 112
SUSA is voor ons een professionele partner, die ons in snelheid helpt aan kwalitatief goede mensen. Zij zijn flexibel als partij, maar ook zeker de mensen die zij bemiddelen.
Ellen Westdorp

Manager Klantbediening en Resources bij Rabobank

Bekijk ook deze branches:

230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

Ludo Kamerling
Business Consultant
SUSA

 

Plan hier een call, of neem contact op:

ABU CAO Blog Image
Student&werkgevers

Nieuwe CAO-onderhandelingen 2023: Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Leestijd: 8 minuten

SUSA Fotografie 02628
Student&werkgevers

Hoe studenten succesvol kunnen thuiswerken

Leestijd: 4 minuten

230309 Chatgpt Image (1)
Student&werkgevers

ChatGPT: Studiegenoot en werkbuddy?

Leestijd: 3 minuten