Een flexibele studentenpool voor jouw callcenter

Ieder moment van klantcontact staat symbool voor jouw merk, product én bedrijf. Bij SUSA begrijpen we dat. Daarom zorgen wij ervoor dat je met een flexibele studentenpool optimale efficiëntie en kwaliteit van jouw klantenservice garandeert. Wij selecteren alleen die studenten, die aansluiten bij de bedrijfscultuur en het klantcontactcentrum. Onze studenten zijn dé oplossing voor jouw uitdaging.

Student& servicegericht

Studenten zijn zoveel meer dan alleen student. Naast hardwerkend, ambitieus en hoogopgeleid, zijn het servicegerichte werknemers die jouw contact center in korte tijd goed kunnen ontzorgen. En bij SUSA staan honderden flexibele, gemotiveerde studenten te trappelen om bij jouw klantenservice of callcenter aan de slag te gaan!

Susa Lowres Webshoot 270

Klantenservice personeel gezocht? Wij regelen het!

Een studentenpool van SUSA geeft je bedrijf continue flexibiliteit, optimale inzet en servicegerichte digital natives. Vol enthousiasme gaan onze studenten aan de slag bij jouw klantenservice. En wij garanderen maximale ontzorging. SUSA regelt namelijk dat de studenten goed landen en werken op de momenten dat jij ze nodig hebt. Alle voordelen van studenten dus, zonder de nadelen. Klinkt goed?

SUSA. Make it count.

SUSA helpt bedrijven al 75 jaar het maximale uit hun klantenservice te halen. Dat doen wij met onze gemotiveerde studenten. Een SUSA studentenpool geeft jouw bedrijf snel, goed en betaalbaar personeel. Hoe dan?!

  • Studenten met skills: SUSA regelt voor ieder project een unieke groep hoogopgeleide studenten die moeiteloos digitaal kunnen schakelen. Zo faciliteren wij de ideale samenwerking op basis van wat de student wilt, en jij nodig hebt.
  • Ongekende flexibiliteit: Één student is niet flexibel, honderd wel. Daarom werken we bij SUSA met het PoolConcept®. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt. Wij regelen de ondersteuning en flexibele inzet voor jouw pieken en dalen. Zo heb jij altijd voldoende personeel.
  • Kostenbesparing: Jij betaalt alleen voor de uren die onze studenten daadwerkelijk maken. Maar ook het onboarden en ondersteunen van personeel kost tijd en geld. Daarom nemen we ook dit uit handen. Kostenbesparend op de korte én lange termijn.
  • Maximale ontzorging: Wij werken al 75 jaar met studenten en kennen alles wat daarbij komt kijken. Daardoor weten wij als geen ander hoe we alles eruit moeten halen wat erin zit. Zo besparen wij jou als werkgever tijd en kopzorgen, die je zonder SUSA misschien wél zou hebben.

Ons paradepaardje: het Poolconcept®

Bij SUSA worden studenten op structurele basis bij één opdrachtgever ingezet. Een studentenpool dus. De gedachte hierachter? Eén student is niet flexibel, 100 wel. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt. Wij regelen vervolgens de ondersteuning en flexibele inzet voor jouw pieken en dalen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat jij met bekende gezichten werkt. Wel zo fijn in de alsmaar veranderende klantenservice-wereld.

Het Poolconcept® van SUSA is superflexibel en dat vinden we belangrijk. Je kan er bij SUSA op vertrouwen dat de planning goed is en de studenten slim zijn.
ONVZ

Deze topwerkgevers gingen je voor

Cygnific 250X250
Maersk 250X250
VGZ 250X250
Sint Maartenskliniek 250X250
SOS 250X250
Menzis 250X250

Bekijk ook deze branches:

Sebas 2
Sebas 2
meer weten over SUSA?

Sebas Meekel

Sebas Meekel
Business Consultant
SUSA flexibel studentenwerk