Medewerker klantenservice bij MN

CDD Branchepagina
Plaats
Den Haag
Aantal uur per week
32 - 40 uur
Salaris
€ 22,00 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die denken aan hun toekomst;
 • Flexibele werktijden, plan 32 tot 40 uur per week in van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur;
 • Lekker cashen: wekelijkse uitbetaling en €22,00* per uur;
 • Sparen voor je eigen pensioen terwijl je werkt bij een invloedrijke marktspeler in de pensioenen! 
* Bij MN krijg jij €18,86 bruto per uur uitbetaald, exclusief vakantiegeld. Inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering is het maar liefst €22,00. Iedere week zal je jouw uurloon exclusief vakantiegeld op je rekening zien verschijnen. Bij SUSA laten we de keuze omtrent het uitbetalen van je vakantiegeld en -dagen bij jou. Dit kan elke week, elke maand of eens per jaar, zodat jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening verschijnt wanneer jíj dat wil!

Student& raadgever

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker klantenservice bij MN ben jij student én raadgever. Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten van MN wanneer zij vragen hebben. Met jouw nauwkeurigheid en leergierigheid weet jij zeker dat je ze de juiste antwoorden en informatie kunt geven. Zo kunnen zij weer vrolijk verder met hun dag en sluit jij elk gesprek af met een glimlach. Een baan waar je dus veel voldoening uit kan halen. Klinkt goed, toch? Check hieronder de vacature en ga via SUSA aan de slag bij MN!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker klantenservice bij MN ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor alle vragen van klanten omtrent hun pensioen. Om de dag goed te starten, begin jij met het uitgebreid doornemen van wat je voor die dag te doen hebt. Als jij helemaal ready bent om te knallen, begin je met het beantwoorden van de vragen van de klanten. Het beantwoorden van de vragen zal erg gevarieerd zijn, aangezien je dit doet per telefoon, e-mail of de live-chat. Daarnaast zijn de vragen uitdagend en divers, waardoor jij er zeker van kan zijn dat je je niet gaat vervelen! Bij telefonische vragen is het belangrijk dat je snel kan schakelen en het overzicht behoudt. Zo hoeven de klanten niet onnodig lang aan de lijn te blijven hangen en kunnen ze weer zorgeloos verder met hun dag. Per e-mail zijn de vragen vaak wat uitgebreider en is het van belang dat jij al deze vragen dan ook volledig beantwoordt en hierbij duidelijke taal gebruikt. Aangezien klanten hun pensioen opbouwen voor later, is het van belang dat je hier nauwkeurig en vertrouwelijk mee omgaat. Zo kunnen klanten met een goed gevoel over hun toekomst dromen! Tijdens deze bijbaan zul jij lekker uitgedaagd worden. Allereerst krijg je een uitgebreide training, zodat jij alle nodige informatie alvast tot je kunt nemen. Met coaching on-the-job leer jij vervolgens hoe jij jouw telefoongesprekken rockt, fantastische e-mails opstelt én word jij een expert op het gebied van pensioenen. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken als je soms niet helemaal uit een vraag komt, aangezien jij goed ondersteund wordt door collega’s. MN wil namelijk het beste uit jou halen als student, daar investeren ze in!

Over MN

MN is één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland. Ze combineren ruim 60 jaar ‘hands-on’ ervaring met een innovatieve visie op verduurzaming van het pensioen- en inkomensverzekeringsstelsel. De circa 1.200 medewerkers regisseren de inkomensvoorziening (pensioen en verzekeren) voor bijna 2 miljoen Nederlanders. Bovendien beheren ze een vermogen van circa € 175 miljard. Dit doen ze voor deelnemers van onder andere Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bedrijfspensioenfonds Koopvaardij (Bpf Koopvaardij). MN is zich bewust van de maatschappelijke relevantie van haar activiteiten en zet alles op alles om een positieve bijdrage te leveren aan de vitale financiële toekomst die mensen verdienen. Je komt te werken met medewerkers van MN en studenten die via SUSA bij MN werken. Het is een zakelijke omgeving waar je al goed professionele ervaring op kan doen. Een serieuze en motiverende omgeving waar je zelf een verantwoordelijke rol speelt voor de klant en het beantwoorden van alle vragen. Kortom, een bedrijf waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen terwijl jij aan jouw cv werkt!

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en studeert nog minimaal een jaar;
 • Jij bent een kei in communiceren en hebt sterk empathisch vermogen;
 • Jij kan goed tegen een stootje en staat open voor feedback;
 • Jij bent punctueel en werkt nauwkeurig;
 • Jij kan goed schakelen tussen verschillende systemen en tegelijkertijd het overzicht houden.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Droom jij vaak over jouw toekomst en word jij vrolijk van anderen helpen? Ga dan aan de slag als medewerker accountbeheer PMT bij MN!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.