Losse klus: Facilitator bij BeSmart Leerfestival

Plaats
Waalwijk
Aantal uur per week
9 - 18 uur
Salaris
€ 15,17 per uur
Werklocatie
Op locatie
Header

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor hbo- en wo-studenten met affiniteit voor lesgeven;
  • Werk op 17 en/of 18 juni van 08:00 tot 17:00 uur;
  • Lekker salaris: de volgende week al uitbetaald en €15,17* per uur;
  • Werken op een school met DJ, snacks én VR games;
  • Goed voor de portemonnee én je sociale ontwikkeling!
* Het bedrag van €15,17 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,00 per uur. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als facilitator duik je op 17 en 18 juni in de wondere wereld van een BeSmart Campus Leerfestival in Waalwijk. Of je nu uitblinkt in wiskunde, scheikunde, economie, biologie of natuurkunde, of simpelweg een passie hebt voor bètavakken zonder dat je een gerelateerde studie volgt: jouw kennis en passie vinden hier perfect hun plek! Samen met een energiek team van 30 andere studenten, sta je een of twee dagen klaar voor leerlingen tijdens hun oefeningen. Je krijgt specifieke thema's toegewezen op basis van jouw krachtgebied(en) en helpt de leerlingen waar nodig. Verwacht een relaxte, leuke sfeer met muziek, games, en eten, allemaal terwijl jij bijdraagt aan een waardevolle leerervaring voor de leerlingen. Zo maak jij het leren een onvergetelijke ervaring en dat maakt jou student& studieheld!
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Over BeSmart

BeSmart Campus werkt samen met scholen in het voortgezet onderwijs om leerachterstanden weg te werken. Dat doen ze door middel van unieke leerfestivals: een dag vol interactieve bootcamps met 100% snapgarantie voor leerlingen! De experts delen hun kennis en ervaring met leerlingen tijdens een aantal korte Talks. De facilitators begeleiden de leerlingen wanneer ze aan de slag gaan met opdrachten. Een saaie dag hebben de leerlingen niet want de pauzes staan in het teken van het spelen van VR games, een DJ en gezelligheid. Zo kan de leerling aan het einde van de dag zeggen ‘ik snap het’ en hebben ze ook nog eens een leuke dag gehad!

Jij bent Student&

  • Jij bent een hbo- of wo-student met wiskunde, scheikunde, economie, biologie of natuurkunde knobbel;
  • Jij bent communicatief vaardig en sociaal;
  • Jij hebt affiniteit met het onderwijs;
  • Jij bent beschikbaar op 17 juni en/of 18 juni (1 of 2 dagen werken, jij kiest!);
  • Jij bent geduldig, empathisch en een echte teamspeler!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3

Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar! Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij deze zomer bijverdienen én je steentje bijdragen aan een gezond Nederland? Dan zit je bij CZ op de juiste plek!