Klantenservice medewerker bij Triodos Bank

Plaats
Driebergen-Rijsenburg
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 17,56 per uur
Werklocatie
Hybride
Header-2

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die duurzaamheid én hun studie op 1 willen zetten;
 • Plan zelf 16 uur per week beschikbaarheid in van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 tot 17.30 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €17,56* per uur;
 • Carrière boosten bij één van de meest duurzame banken met doorgroeimogelijkheden;
 • Werken vanuit huis of op het tofste kantoor van Nederland!
* Het bedrag van €17,56 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering is €15,06 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Triodos Bank help jij de klanten uit de brand. Vragen over internetbankieren, betaalpassen, betalen en sparen? Jij weet ze allemaal te beantwoorden. Na het volgen van de training en door coaching vanuit Triodos Bank zit je boordevol zelfvertrouwen en weet jij als geen ander hoe je de gesprekken kunt voeren. Je krijgt hierbij genoeg vrijheid en ruimte. Wel zo prettig toch? Hierdoor kun jij een passende oplossing vinden en een glimlach op het gezicht toveren bij de klant. Als de klant happy ophangt, ben jij dat ook! Zodra je alles onder de knie hebt, kan je ook via de mail aan de slag. Zin in nog wat meer uitdaging? Geen probleem! Bij Triodos Bank zijn er genoeg mogelijkheden: zo kan je ook doorgroeien naar beleggen en webcare. Oftewel: een bijbaan met veel variatie en potentie. Dat staat goed op je cv!  De sfeer op de afdeling klantenservice is informeel, huiselijk en gezellig. Het is een open afdeling waar onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd en waar er ook gezellig samen wordt geluncht! Net als dat de energie waar Triodos Bank in investeert groen is, zijn de blaadjes in het bos rondom het kantoor dit ook. Tijdens de lunch maak je dan ook regelmatig een wandeling met jouw collega’s over dit prachtige landgoed. Daarnaast kun jij tijdens jouw werk genieten van het uitzicht op deze mooie omgeving. Is dat even lekker aan het werk gaan! Zo ben jij als klantenservice medewerker bij Triodos Bank student& verbinder!

Over Triodos Bank

Triodos Bank staat voor duurzaamheid en vernieuwing. De bank voert al meer dan 30 jaar een actief beleid voor de ontwikkeling van duurzame energiebronnen (zon, wind en biomassa), biologische landbouw, kunst en cultuur, gezondheidszorg, natuur- en milieubescherming en ontwikkelingssamenwerking. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat dan ook hoog in het vaandel. Dankzij het transparante beleid van Triodos Bank weten klanten wat er met hun geld gebeurt. Zij zijn vaak erg enthousiast en trots op het feit dat Triodos Bank hun bank is. Het overbrengen van een goed gevoel is dan ook het allerbelangrijkste in het telefoongesprek! Niet voor niets won de bank in 2012, 2013 en 2015 de Customer Centric DNA Award voor banken. Heb jij al zin om hier aan de slag te gaan?

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student die duurzaamheid erg belangrijk vindt;
 • Jij staat achter de missie van Triodos Bank en weet deze over te brengen in jouw gesprekken;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij kan goed schakelen tussen Nederlandse en Engelse gesprekken;
 • Jij staat stevig in je schoenen en kan je goed inleven in de klant.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Anderen helpen is het liefste wat je doet. En die passie kan je geweldig inzetten als thuishulp medewerker bij Cordaan Thuisdiensten. Solliciteer direct!