Medewerker fanshop bij AFC Ajax

Junpeng Ouyang Avyhjr0yb 8 Unsplash
Plaats
Amsterdam
Aantal uur per week
16 - 40 uur
Salaris
€ 15,21 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor studenten die affiniteit hebben met voetbal en een hart hebben voor Ajax
  • Flexibele werktijden: 24 uur per week opgeven van maandag van 11.00 tot 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag tussen 9.30 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 9.30 en 17.00 uur en elke laatste zondag van de maand tussen 11.00 tot 17.00 uur;
  • Lekker salaris van €15,21 per uur dat je wekelijks uitbetaald krijg;
  • Een bijbaan voor de échte Ajacied!
*Het bedrag van €15,21 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,04 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& trouwe Ajacied

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker fanshop bij AFC Ajax ben jij student én trouwe Ajacied. Doordat jij een hart voor de club hebt, ben jij dé perfecte kandidaat om Ajax-fans met een lach de deur uit te laten lopen met hun nieuwe Ajax-merch. Ben jij klaar om alle successen van Ajax van dichtbij mee te maken en tegelijkertijd een lekker zakcentje te verdienen? Lees dan snel verder!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker fanshop bij Ajax sta je de Ajax-fans en bezoekers van de fanshop te woord en help je bij het verkopen van verschillende Ajax-merch. Aangezien jij vloeiend Nederlands én Engels spreekt, kun jij zonder problemen alle verschillende fans te woord staan. Hebben zij vragen over een bepaald product? Geen probleem, want door jouw open en klantvriendelijke uitstraling kunnen ze bij jou terecht wanneer ze ergens niet uitkomen. Jij staat elke klant namelijk servicegericht en met een grote glimlach te woord. Want jij weet als geen ander dat de klant koning is! 😉 Daarnaast zorg jij ervoor dat de winkel er representatief uitziet en dat alle producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Hierdoor kan elke Ajax-fan wit-rood gekleed naar de volgende wedstrijden om Ajax naar een overwinning te helpen. Toch wel lekker hè als jij daaraan kunt bijdragen?

Over AFC AJAX

AFC Ajax is de meest succesvolle voetbalclub van Nederland en heeft de ambitie om in Europa tot de top van het professionele voetbal te behoren. Hiernaast willen ze talent inspireren, opleiden en ontwikkelen om de legends van de toekomst te worden. Werken bij Ajax betekent werken in een dynamische organisatie die altijd vol in de schijnwerpers staat en waarbij elke week met een beleving wordt toegeleefd naar de wedstrijd. Als grootste club van Nederland gaan we altijd voor het beste!

Jij bent Student&

  • Jij bent de komende maanden ruim beschikbaar en kan veel werken in de vakantie;
  • Jij beheerst naast studententaal ook uitstekend Algemeen Nederlands en Engels;
  •  Jij hebt voetbal en vooral Ajax diep in je hart en nieren zitten;
  • Jij bent behulpzaam en zeer klant- en servicegericht;

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
  • Werken wanneer JIJ wilt
    Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
  • Met andere studenten
    Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
  • Lekker uitbetaald
    Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
  • Zonder gezeik
    Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Kun jij makkelijk schakelen en ben jij een echte verbinder? Bekijk dan snel de vacature van Intercedent!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.