Intercedent bij SUSA

Header-bijbaan-overzichtspagina
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
32 - 40 uur
Salaris
€ 14,48 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

 • Een salaris tussen de €2.200,- en €2.600,- per maand (op basis van 40 uur p/w en afhankelijk van je ervaring)*;
 • Uiteraard voorzien we jou van de benodigde tools, waaronder een laptop en telefoon;
 • De ruimte om te laten zien wat je kunt en wie je bent en vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: een ambitieus team met een sterke drive, een product waar je trots op kunt zijn, veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om op jouw manier je resultaten te behalen.

* Meer informatie over je salaris krijg je tijdens het sollicitatiegesprek te horen!

Student& zorgzaam

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als intercedent bij SUSA ben jij student én verbindende schakel. Jij schakelt zonder moeite tussen kandidaten en opdrachtgevers. Jij monitort de wervingen en coacht en bereidt de studenten voor op hun werkzaamheden. Ook adviseer jij de opdrachtgever hoe ze het beste met de studenten kunnen werken en monitort of ze de eerste uren maken en hoe tevreden beide partijen zijn. Dus, ben jij klaar voor een afwisselende én uitdagende bijbaan? Check dan snel de vacature hieronder!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als intercedent bij SUSA ben jij verantwoordelijk voor het monitoren van de wervingen van de bijbanen in de zorg. Jij houdt de cijfers en doelen in de gaten en zorgt er samen met de marketingafdeling voor dat de juiste acties worden ondernomen om de wervingen goed te laten verlopen. Je zorgt er voor dat we studenten met de juiste match aandragen bij de opdrachtgever. Daarnaast monitor je de studenteninzet en bespreek je deze regelmatig bij de opdrachtgever op kantoor. Op deze manier bewaak je de afgesproken doelen en bespreek je toekomstige instroomgroepen. Daarnaast ben je ook veel met de studenten bezig en schakel je regelmatig met de studenten die we plaatsen. Zo zorg je ervoor dat zij goed voorbereid aan het werk kunnen. Naast dat je de contacten onderhoudt met de opdrachtgevers en de studenten, overleg je ook met het interne zorgteam. Jij bent dan ook een onmisbare schakel tussen de verschillende partijen! Klinkt goed, toch?

Over SUSA

En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chefkok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Jij bent Student&

 • Je hebt het optimale al uit je studentenleven gehaald en hebt nu een hbo of wo diploma op zak, bij voorkeur ben je ook in het bezit van een rijbewijs;
 • Je bent (bijna) fulltime beschikbaar en wilt graag minimaal 32 uur werken;
 • Je bent resultaatgericht en houdt wel van een inhoudelijke uitdaging;
 • Je bent een geboren regelaar en bent gek op afwisseling;
 • Je weet verbinding te maken met en tussen mensen;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en geeft graag inhoudelijk advies.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde zomerbijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Ben jij een echte rechten-fanaat en word je enthousiast van goede juridische dienstverlening? Ga dan aan de slag als juridisch consulent bij FNV!