Sunweb

Student& werken bij Sunweb

Werken bij Sunweb betekent meer dan een reisorganisatie op je cv. Met een bijbaan bij Sunweb ben jij namelijk student én customer service agent! Bij deze studentenbaan zorg je dat de reis van vakantiegangers zo prettig mogelijk verloopt. Het is een plek om je te ontwikkelen tot de (reis)leider van het contact center! Dus wil jij het maximale uit je studentenleven halen? Lees hier alles over werken bij Sunweb en ontdek de vacatures!

Over Sunweb

Sunweb is één van de marktleiders in de Europese reisbranche. Deze reisorganisatie biedt sinds 2000 voordelige vlieg- en wintersportvakanties aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Zij streven altijd naar de best mogelijke reiservaring. Ben jij zelf ook een reislustige student? En kan je niet wachten om anderen blij te maken met een op en top vakantie? Dan is een bijbaan bij Sunweb iets voor jou!

Sunweb Bahialaan Terras

Make it count bij Sunweb

Via SUSA kun jij werken bij deze zonnige werkgever. En je bent niet de enige! Al meerdere studenten gingen via ons aan de slag als customer service agent. Zowel op het hoofdkantoor van Sunweb, als vanuit huis. Zij beantwoorden alle vragen van klanten over boekingen, helpen ze bij het kiezen van hun vakantiebestemming en lossen eventuele problemen graag op. Bij Sunweb ontwikkel jij je tot creatieve reisorganisator! Niet alleen goed voor je toekomst en cv, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling en sociale netwerk! SUSA. Make it count.

Geen passende vacature gevonden?

Kan! Schrijf je open in, dan nemen wij contact met je op. Of meld je aan voor de vacaturemail zodat je op de hoogte blijft van de openstaande vacatures in jouw regio.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Het leukste aan werken bij Sunweb

 • Succes boeken
  Bij Sunweb ontwikkel jij jezelf met diverse trainingen. Hierdoor leer je elke dag meer over het werken in de dynamische reisbranche. Daarnaast zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden bij Sunweb. Tijd om vooruit te vliegen!
 • Nooit hetzelfde
  Door direct contact met de Sunweb-klanten is je baan lekker afwisselend. Je beantwoordt mails of vragen over boekingen en helpt bij het inchecken. Jouw werktijden zijn lekker flexibel en het is ook mogelijk om vanuit huis te werken! Zo kun jij studeren en werken goed combineren.
 • Echt teamwork 
  Bij Sunweb leer je verschillende mensen kennen die al lang bij Sunweb werken, maar ook een heleboel andere studenten die in hetzelfde schuitje zitten als jij. Samen worden jullie getraind tot de rijzende ster van het klantencontact. Goed voor je cv en sociale netwerk dus!
 • Lekker salaris
  Bij Sunweb krijg je een lekker salaris van €13,00 per uur. Ook fijn: je krijgt iedere week uitbetaald!
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar