Werken bij Essent

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een bijbaan bij Essent! Een functie bij deze topwerkgever is niet alleen hartstikke leuk, maar staat ook nog eens super goed op je cv. Dus wil je lekker verdienen en een eerste stap in je carrière zetten? Dan zit je met een bijbaan bij Essent gebakken!

Over Essent

Sinds juni 2020 is Essent onderdeel van de E.ON Group. E.ON heeft haar hoofdkantoor gevestigd bij onze oosterburen in Essen en is één van de grootste energiebedrijven in Europa. Ruim 70.00 medewerkers voorzien samen meer dan 50 miljoen klanten van energieproducten! Hiervan komen zo’n 2,5 miljoen klanten in Nederland en België voor rekening van Essent. De doelstelling van E.ON (en dus Essent) is om de toekomst beter te maken en om netwerken en energieoplossingen in staat te stellen mensen met elkaar te verbinden. Hierin speelt duurzaamheid een centrale rol.

De SUSA-studenten van Essent hebben contact met particuliere of zakelijke klanten en helpen hen met allerlei vragen en problemen. Dit doen zij met collega’s in een team met verschillende leeftijden, culturen en ervaringen. Bij Essent staan collega’s voor elkaar klaar en helpen ze elkaar op weg! De werksfeer is fijn en informeel, ook met je coach en de teammanager. Het kantoor van Essent is gevestigd in Den Bosch (op loopafstand van het station en de Onderwijsboulevard).

Dit is het Essent team bij SUSA

  • Gideon (Recruiter): Hij is verantwoordelijk voor het selectieproces. Hij kijkt er naar uit om op vrijdag weer met zijn collega’s of vrienden te kunnen vrijdagmiddag borrelen!
  • Stéphanie (Poolmanager): Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse inzet en is jullie aanspreekpunt wanneer jullie werken via SUSA bij Essent. Zodra het weer kan, vind je haar iedere zondag op het hockeyveld.
  • Jorien (Administratie): Zij is verantwoordelijk voor een soepele onboarding en zorgt ervoor dat jullie iedere week uitbetaald worden.

 

vlnr: Stéphanie, Gideon, Jorien
vlnr: Stéphanie, Gideon, Jorien

Het sollicitatieproces

Kies jouw ideale functie bij Essent en solliciteer via onze website.

Na je online sollicitatie bellen we je binnen 5 werkdagen voor een telefonische screening. Hierbij kijk je samen met een van onze Recruiters of jouw wensen overeenkomen met de eisen van de functie. Dit gaat bijvoorbeeld om het aantal uren dat je kunt werken en hoe lang je beschikbaar bent.

Als jouw wensen aansluiten bij de eisen van de functie, plannen we een sollicitatiegesprek in. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en achterhalen wat jouw motivatie is voor de functie. Dit gesprek zal online plaatsvinden met een van de Recruiters van SUSA. Voor aanvang van het sollicitatiegesprek maak je een test om te checken hoe het staat met je communicatieve vaardigheden. 

Als het gesprek met SUSA goed gaat, heb je als laatste stap een kick-off gesprek voordat je aan de slag gaat bij Essent. Hopelijk kunnen we daarna de champagne ontkurken, omdat jij je nieuwe toffe bijbaan hebt gevonden!

Opleiding en groei

Openstaande vacatures

Klantenservice Medewerker bij Essent

Ben je toe aan een goed betaalde bijbaan die flexibel genoeg is voor naast je studie? En wil je in een (studenten)team werken met gezellige collega's? Ga dan aan de slag als Klantenservice medewerker bij Essent! Met jouw communicatie skills eindig je elk gesprek met een lach en spek je ook nog eens je eigen portemonnee. Klinkt goed toch?

Meer informatie