Essent

Student& werken bij Essent

Werken bij Essent betekent meer dan werken bij één van de grootste energiebedrijven in Europa. Met een bijbaan bij Essent ben jij namelijk student én klantenservice medewerker! Met jouw communicatieskills eindig je elk gesprek met een lach. Een baan waar je energie van krijgt dus! Zo helpen wij jou om het maximale uit je studentenleven te halen. Ontdek hier alles over werken bij Essent en vergeet niet de vacatures te checken!

Essent Klantadviseur Elisasmookphoto 2

Over Essent

De bekende energieleverancier Essent is onderdeel van de E.ON Group. E.ON heeft haar hoofdkantoor gevestigd bij onze oosterburen in Essen en is één van de grootste energiebedrijven in Europa. Ruim 70.00 medewerkers voorzien samen meer dan 2,5 miljoen klanten in Nederland van energieproducten! Essent streeft naar een betere toekomst vol energieoplossingen die mensen met elkaar kunnen verbinden. Hierin speelt duurzaamheid een centrale rol. Past dat bij jou? Kom dan werken bij Essent!

Hoe is het om te werken bij Essent? Bianca Hendriks, Klantadviseur Energiedirect.nl, vertelt je er meer over in de 'Essenters take over'. Benieuwd naar de gekste, moeilijkste en meest grappige vragen die zij als klantadviseur kreeg? 

Essenter Take Over Bianca Hendriks, Klantadviseur Energiedirect
"Communicatief leer je hier heel veel. Dat vind ik hartstikke leuk en daar heb ik in de toekomst veel aan."
Roel Huberts

Klantadviseur bij Essent

Make it count bij Essent

Via SUSA kun je werken voor deze topwerkgever. Onze SUSA-studenten bij Essent hebben als klantenservice medewerker contact met particuliere of zakelijke klanten. Zij helpen hen met allerlei vragen en problemen: van een verhuizing doorgeven tot het verlengen van een contract. Dankzij onze studenten worden alle vragen zo goed en snel mogelijk opgepakt! Met terugkerende evaluatiemomenten en coachgesprekken doet Essent er alles aan om het beste in medewerkers naar boven te halen. Dat is niet alleen goed voor je cv, maar ook voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling! SUSA. Make it count.

Openstaande vacature bij Essent

Zwolle 16 uur € 15,79 per uur Vanuit huis

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

SUSA

Niet gevonden wat je zocht?

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van de openstaande vacatures in jouw regio.

Het leukste aan werken bij Essent

 • Lekker ingewerkt
  Bij Essent word je niet zomaar in het diepe gegooid. Je volgt eerst een inwerktraject van 8 weken waarbij je wordt opgeleid tot klantadviseur. Tijdens die weken leer je alles over de verschillende systemen en gesprekstechnieken. Een mooie ontwikkeling voor je verdere carrière dus!
 • Goed sfeertje
  De werksfeer is fijn en informeel. Je werkt in een team met andere SUSA-studenten en collega’s van verschillende leeftijden. Ook met je coach en de teammanager heb je chill contact. Yes, bij Essent staan collega’s voor elkaar klaar!
 • Blijven plakken
  Heb je ambities om binnen Essent door te groeien? Dan kan dat zeker! De doorgroeimogelijkheden kun je altijd bespreken met je leidinggevende. Zo is één van de teamcoaches ooit begonnen als SUSA-student bij Essent. Nice he?
 • Fijn salaris
  Bij Essent verdien je €12,42 per uur. Lekker toch? En je krijgt ook nog eens wekelijks uitbetaald!
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar