Nationale-Nederlanden

Student& werken bij Nationale-Nederlanden

Werken bij Nationale-Nederlanden betekent meer dan alleen een financiële dienstverlener op je cv. Met een bijbaan bij Nationale-Nederlanden ben jij namelijk student én financieel adviseur! Een toonaangevende bijbaan in de commerciële sector, waar jij je ontwikkelt tot echte klantenfluisteraar. Dus wil jij het maximale uit je studentenleven halen? Lees hier alles over werken bij Nationale-Nederlanden en check de vacatures!

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden (NN) behoort tot de meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Zij bieden simpelweg allerlei diensten aan die met geld te maken hebben. Denk aan verzekeringen, pensioenen, banksparen, hypotheken en beleggingen. Aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten! Zo helpt NN mensen met wat zij écht belangrijk vinden. Wil jij ook ervaring opdoen in de financiële sector? Dan is een bijbaan bij Nationale-Nederlanden iets voor jou!

Bron: zenber.nl
Bron: zenber.nl

Make it count bij Nationale-Nederlanden

Via SUSA kun jij werken bij deze financiële topwerkgever. Onze SUSA-studenten werken op de afdeling Hypotheken en Consumptief Krediet. Hier ga je telefonisch aan de slag met alle eerstelijnsvragen van de klant. Met de juiste kennis en gespreksvaardigheden zorg jij dat de klant in één keer goed geholpen wordt met alle vragen rondom een hypotheek. Niet alleen goed voor je toekomst en cv, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling en sociale netwerk! SUSA. Make it count.

Lekker extraatje: om bij Nationale-Nederlanden als klantencontact medewerker aan de slag te gaan, moet je beschikken over een diploma Wft-Hypotheken. En die krijg je van ons!

Openstaande vacature bij Nationale-Nederlanden

Nieuw
Rotterdam 16 uur € 14,87 per uur Hybride

Ben jij in voor een goed gesprek? Ga aan de slag als klantenservice medewerker bij Nationale-Nederlanden.

SUSA

Niet gevonden wat je zocht?

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van de openstaande vacatures in jouw regio.

Het leukste aan werken bij Nationale-Nederlanden

 • Carrièrestart
  Wil jij aan de slag binnen de financiële sector? Als klantcontact medewerker binnen Nationale-Nederlanden maak je hierin je eerste stappen. Na je training ben je in het bezit van een WFT-diploma, je doorloopt nuttige (gespreks)trainingen en doet kennis op over de wet- en regelgeving, producten, processen en systemen.
 • Flexibel
  Je kunt iedere week je eigen uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag. Zo kun je deze bijbaan gemakkelijk combineren met je studie!
 • Studententeam
  Ga samen met andere SUSA-studenten aan de slag bij Nationale-Nederlanden in een open en informeel team. Leer ook mensen kennen die al jaren bij Nationale-Nederlanden werken en ontwikkel jezelf tot financieel adviseur. Goed voor je cv en je sociale netwerk!
 • Lekker salaris
  Bij Nationale-Nederlanden krijg je een lekker salaris van €12,94 per uur. Ook fijn: je krijgt iedere week uitbetaald!
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar