a.s.r.

Student& werken bij a.s.r.

Werken bij a.s.r. betekent meer dan alleen een verzekeringsmaatschappij op je cv. Met een bijbaan bij a.s.r. ben jij namelijk student én vraagbaak! Jij hebt altijd goede raad en helpt de maatschappij aan een passende zorgverzekering. Hiervoor beantwoord jij allerlei uiteenlopende klantvragen. Daarnaast krijg je bij a.s.r. de kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte klantcontactprofessional. Dus wil jij het maximale uit je studentenleven halen? Ontdek alles over werken bij a.s.r., de openstaande vacatures en meer!

Over a.s.r.

Bij a.s.r. draait het niet om mooie beloftes, maar om daden. Zo zeggen zij: dit is de tijd van doen. Maar, dit doen ze niet alleen. Ze werken samen met Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta. Samen kunnen zij een breed assortiment aanbieden met schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorg-, reis-, recreatie- en uitvaartverzekeringen. Oftewel, van alle markten thuis. Wil jij net als a.s.r. echt iets doen voor maatschappij? Dan is werken bij a.s.r. iets voor jou! 

A.S.R. Kantoor 4
Alles bestaat uit glas, zelfs de vergaderruimtes. Daarmee stralen ze letterlijk transparantie uit. Ook leuk: ze hebben skippyballen en fietsen achter de bureaus.
Sterre Touw

Klantenservice medewerker

Make it count bij a.s.r.

Via SUSA kun jij werken bij deze toffe organisatie. Al veel andere studenten gingen je voor! Zij werken als klantenservice medewerker bij a.s.r. In deze functie beantwoord je alle klantvragen van A tot Zorgverzekering. Je werkt in een hecht team die samen verantwoordelijk is voor de teamprestatie. Je collega’s zijn jong, oud, student of ouder: lekker gemixt. a.s.r. is een meedenkende werkgever die naast de werkzaamheden ook jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt. Je leert tenslotte door te doen. SUSA. Make it count.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Geen passende vacature gevonden?

Kan! Schrijf je open in, dan nemen wij contact met je op. Of meld je aan voor de vacaturemail zodat je op de hoogte blijft van de openstaande vacatures in jouw regio.

Het leukste aan werken bij a.s.r.

 • Informele werksfeer

  Bij a.s.r werken veel jongeren, dit betekent dan ook een chille en informele werksfeer. Nog iets moois: het kantoor van a.s.r. zit op een toplocatie. Vanaf de Uithof ben je met 5 minuten fietsen op kantoor! 

 • Goed opgeleid
  Bij a.s.r. steken ze energie in jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling. Zo word je van tevoren getraind om klanten telefonisch te helpen. Ook coachen ze je op gesprekstechnieken als LSD (luisteren, samenvatten, doorvragen). Dat staat mooi op je cv!
 • Hecht team
  Je werkt in een gemixt en gedreven team, samen met andere SUSA-studenten. Of je nou part- of fulltimer bent: bij a.s.r. is iedereen gelijk. Ook is de sfeer lekker informeel! Een werkplek waar jij jezelf kunt zijn dus.
 • Lekker salaris
  Een lekker salaris van €12,87 per uur (dat is €13,89 incl. vakantiegeld)!
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar