Studentenbijbanen bij Basic-Fit

Hé student! Ben je op zoek naar een studentenbijbaan bij Basic-Fit? Met de bijbanen op deze pagina kun jij binnen een mum van tijd aan het werk bij Basic-Fit. Via SUSA verdien je lekker én zijn de flexibele werktijden goed te combineren met je studie. Bekijk de vacatures bij Basic-Fit en solliciteer op een studentenbaan die bij jou past!

Waarom werken bij Basic-Fit?

Werken bij Basic-Fit betekent niet alleen aan je spierballen bouwen, maar ook aan je cv en bankrekening. Daarnaast krijg je er ook nog eens een gezellig en enthousiast team bij. Dat zijn nog eens goede gains!

Logo Basic-Fit

Openstaande vacatures bij Basic-Fit

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

SUSA
SUSA

Niet gevonden wat je zocht?

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van de openstaande bijbanen in jouw regio.

SUSA: hét studentenuitzendbureau voor Basic-Fit

SUSA is jouw online studentenuitzendbureau om aan de slag te gaan bij Basic-Fit. Met ruim 75 jaar ervaring in studentenwerk, weten we precies hoe jij ALLES uit je studentenleven haalt. We helpen studenten aan werk in allerlei sectoren en bedrijven, waaronder de klantenservice sector! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst.

Dit krijg je als je werkt via ons:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in;
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool;
 • Geen gezeik: regel alles lekker online;
 • Lekker salaris: verdien €13,51 (incl. vakantiegeld).

Hulp nodig bij het vinden van een studentenbijbaan?

Wij willen dat jij dé ideale bijbaan vindt waarmee jij je studententijd kan betalen, je netwerk laat groeien, nieuwe contacten opdoet en alvast gericht aan je cv bouwt. Vind je niet direct de perfecte bijbaan bij Basic-Fit? Kijk dan ook eens naar onderstaande opties, of meld je aan via Join SUSA. Dan houden we je op de hoogte van de laatste studentenbijbanen zoals die van Basic-Fit!

Populaire bedrijven voor een bijbaan als student

Toch niet jouw studentenbaan gevonden bij Basic-Fit? Geen probleem! We hebben genoeg andere populaire bedrijven voor studenten waar jij jouw flexibele bijbaan kunt vinden. Ben je op zoek naar een bijbaantje in de financiële sector of commerciële sector? Check ze dan hier!

 • ABN AMRO

  ABN AMRO is dé internationale bank met veel financiële expertise waar vooruitstrevendheid voorop staat. Meer weten? Lees het hier!

 • Essent

  Werken bij Essent betekent meer dan werken bij één van de grootste energiebedrijven in Europa. Meer weten? Lees het hier!

 • Greenchoice

  Bij Greenchoice zet jij je in voor klanten die met vragen zitten over hun energierekening én maak je de wereld een stukje duurzamer. Meer weten? Lees het hier!

Bekijk ook eens deze studentenbanen

Bij SUSA hebben we veel vacatures voor studenten openstaan in verschillende sectoren. Kijk eens welk bijbaantje bij jou past! Zie jij jezelf als student werken bij een bank, een verzekeraar of toch in de klantenservice?

 • Een bijbaan in de financiële sector

  Met een bijbaan in de financiële sector maak je van jezelf een echte professional! Zoek je een studentenbijbaan bij een bank of creditcardspecialist? Lees hier meer!

 • Een bijbaan bij een verzekeraar

  Met een bijbaan bij een verzekeraar zet jij een grote naam op je cv. Dus zoek je een flexibele baan bij een zorgverzekeraar, schadeverzekeraar of pensioenuitvoerder? Lees hier meer!

 • Klantenservice medewerker

  Als echte praatjesmaker ben jij geschikt voor een studentenbaan in de klantenservice. Meer weten over hoe je goede werkervaring op kunt doen? Lees het hier!

Studiegerelateerde baantjes

Bij SUSA weten we hoe belangrijk het is om naast een bijbaan, je studie nog steeds op één te zetten. En hoe mooi is het als je direct al studiegerelateerde werkervaring op kunt doen? Daarom hebben we genoeg flexibele bijbanen klaarstaan voor elke student!

 • Economie student: een financiële bijbaan

  Studeer je economie, finance of bedrijfskunde? Doe dan relevante werkervaring op met een financiële bijbaan! Check hier onze vacatures.

 • Medisch student: een bijbaan in de zorg

  Studeer je Geneeskunde of ben je op ander gebied medisch student? Dan wil je natuurlijk ook een relevante bijbaan! Check hier onze bijbanen in de zorg.

 • Psychologiestudent: werken met ouderen

  Als psychologiestudent kun je ook sociale werkervaring opdoen via SUSA. Denk bijvoorbeeld aan werken met ouderen. Check hier onze bijbanen.

Veelgestelde vragen over studentenwerk bij Basic-Fit

Vacatures bij andere bedrijven