Greenchoice

Student& werken bij Greenchoice

Werken bij Greenchoice betekent meer dan alleen een energieleverancier op je cv. Met een bijbaan bij Greenchoice ben jij namelijk student én klantenservice medewerker! Jij maakt de wereld een stukje duurzamer door alle klantvragen over de energie van Greenchoice te beantwoorden. Hier ontwikkel jij je bliksemsnel! Dus wil jij het maximale uit je studentenleven halen? Ontdek alles over werken bij Greenchoice, de openstaande vacatures en meer!

Over Greenchoice

Greenchoice is de meest klantvriendelijke energieleverancier van Nederland. Zij noemen zichzelf niet voor niets de versneller en verbinder van 100% groene energie. Zo stimuleren zij klanten om energie te besparen en eigen energie op te wekken. Ook helpen ze de planeet een handje door het energieverbruik van klanten te compenseren met het aanleggen en beschermen van bossen. Wil jij ook je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is werken bij Greenchoice iets voor jou!

Greenchoice Kantoor
Je voelt je echt onderdeel van het gezellige Greenchoice team! Ook bieden de doorgroeimogelijkheden veel kansen om te groeien.
Jedidja van Keulen

Medewerker Klantenservice bij Greenchoice

Make it count bij Greenchoice

Via SUSA kun jij werken bij deze groene werkgever. Al veel andere studenten gingen je voor! Zij werken als klantenservice medewerker bij Greenchoice. In deze functie beantwoord je alle klantvragen van A++ tot Zekering. Greenchoice is een chille opdrachtgever die initiatief waardeert en energie steekt in het trainen van hun medewerkers. Niet alleen goed voor je toekomst en cv, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling en sociale netwerk! SUSA. Make it count.

Onze Greenchoice vacatures

Liever een andere regio of functie?

Kan! Schrijf je open in, dan nemen wij contact met je op.

Het leukste aan werken bij Greenchoice

 • Groene werkgever
  Groener dan Greenchoice krijg je het niet. Werk je bij Greenchoice, dan draag je een steentje bij aan een duurzamere wereld. Zij noemen zichzelf niet voor niets de versneller en verbinder van 100% groene energie. Go Green(choice)!
 • Goed opgeleid
  Bij Greenchoice steken ze energie in jouw ontwikkeling. Zo word je van tevoren getraind om klanten telefonisch te helpen. Ook coachen ze je op klantvriendelijkheid, structuur en het leiden van een gesprek. Fijne skills voor op je cv!
 • Hecht team
  Je werkt in een jong en energiek team, samen met andere SUSA-studenten. Of je nou part- of fulltimer bent: bij Greenchoice is iedereen gelijk. Ook is de sfeer lekker informeel! Een werkplek waar jij jezelf kunt zijn dus.
 • Lekker salaris
  Een lekker salaris van €10,86 per uur. Ook fijn: je krijgt iedere week uitbetaald!
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar