ABN AMRO

Student& werken bij ABN AMRO

Werken bij ABN AMRO betekent meer dan een internationale bank op je cv. Met een bijbaan bij ABN AMRO ben jij namelijk student én klantadviseur! Wist je bijvoorbeeld dat je een goede interne opleiding krijgt? En dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn? Zo haal jij het maximale uit je studentenleven. Lees hier alles over het leukste aan werken bij ABN AMRO, de vacatures en meer!

433X271 HR Medewerkers

Over ABN AMRO

ABN AMRO biedt particulieren en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan. Zij bieden diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk voor nationale en internationale activiteiten.

Het uitgangspunt is inspelen op de veranderende markt, en dus op de veranderende behoeften van de klanten. Daar vraagt deze tijd om. Een bank die handelt in de context en realiteit van nu, én een bank die beseft dat niets belangrijker is dan optimale service. Klinkt dat goed? Dan is een bijbaan bij ABN AMRO iets voor jou!

De bedrijfscultuur is goed en het werk is afwisselend. Het is leuk om mensen te kunnen helpen en op de werkvloer helpen mijn collega’s bij ABN AMRO mij ook. Iedereen is gemakkelijk te benaderen en je kunt vaak bij ze terecht voor vragen.
Justin

Adviseur Daily Contacts bij ABN AMRO

Hoe is het om te werken bij ABN AMRO?

Elmira

Een dag in het Contact Center Daily Contacts

Ixchelle Mos

Een dag in het Contact Center Business Contacts

Justin Abn Amro

Een bijbaan bij een bank? Doen!

Make it count bij ABN AMRO

Via SUSA kun jij werken bij deze topwerkgever. Al honderden studenten zijn via ons aan de slag! Zij werken op het Contact Center, die bestaat uit verschillende afdelingen. Denk aan Business Contacts, Daily Contacts en KYC. Bijpassende functies zijn bijvoorbeeld klantadviseur, sales agent en medewerker planning. Niet alleen goed voor je toekomst en cv, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling en sociale netwerk! SUSA. Make it count.

Lekker extraatje: Voor sommige functies binnen ABN AMRO, ga je een diploma Wft-Basis behalen. 

Openstaande vacatures bij ABN AMRO

Breda of Nijmegen 16 uur € 15,17 per uur Hybride

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word adviseur daily contacts bij ABN AMRO!

Amsterdam of Nijmegen 16 uur € 15,17 per uur Hybride

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word medewerker business contacts bij ABN AMRO!

Geen passende vacature gevonden?

Kan! Schrijf je open in, dan nemen wij contact met je op. Of meld je aan voor de vacaturemail zodat je op de hoogte blijft van de openstaande vacatures in jouw regio.

Het leukste aan werken bij ABN AMRO

 • Groeien als kool
  Bij ABN AMRO start je met een interne opleiding over gespreksvaardigheden, producten en processen. Zo leer jij direct hoe je klanten goed te woord staat. Hierna leer je de kneepjes van het vak van je collega’s, die je begeleiden op je werkplek. Jouw professionele ontwikkeling gaat hier dus lekker snel!
 • Blijven plakken
  Binnen het Contact Center zijn er verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Binnen de functie kun je je taken en werkzaamheden uitbreiden door nieuwe skills te leren. Ook kun je op termijn overstappen naar een andere afdeling of zelfs na je studie doorgroeien binnen de verschillende afdelingen van ABN Amro.
 • Sociaal netwerk
  Je werkt niet alleen in een supergezellig team van studenten, maar komt ook in contact met ervaren collega’s bij ABN AMRO die er al jaren werken. Werken bij ABN AMRO is dus niet alleen gezellig, maar ook goed voor je netwerk! Chill.
 • Lekker salaris
  Met de module Wft Basis start je op €14,00 per uur, dat is €15,12 incl. vakantiegeld. Zodra je meerdere Wft’s op zak hebt en aan je eigen ontwikkeling binnen de bank hebt gewerkt, gaat je salaris ook omhoog. Lekker. Ook fijn: je krijgt iedere week uitbetaald!
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar