Werken bij ABN AMRO

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een bijbaan bij ABN AMRO! Werken bij deze topwerkgever betekent meer dan alleen een internationale bank op je cv kunnen zetten. Wist je bijvoorbeeld dat er heel veel doorgroeimogelijkheden zijn bij ABN AMRO? Op deze pagina lees je alles over de organisatie, de ervaringen van andere studenten, het sollicitatieproces en nog veel meer!

ABN AMRO Bank

ABN AMRO biedt haar particuliere, private banking en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan. Zij bieden diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk ten behoeve van nationale en internationale activiteiten.

Het uitgangspunt van de bank is het inspelen op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van haar klanten. Daar vraagt deze tijd ook om. Een bank die handelt in de context en realiteit van nu, die de klant met open vizier tegemoet treedt, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service.

En jij kan daar dus een rol in spelen! Binnen ABN AMRO werken er al meer dan 100 studenten via SUSA op het Contact Center, welke bestaat uit verschillende afdelingen zoals zoals Business Contacts, Daily Contacts en KYC. 

De bedrijfscultuur is goed en het werk is afwisselend. Het is leuk om mensen te kunnen helpen en op de werkvloer helpen mijn collega’s bij ABN AMRO mij ook. Iedereen is gemakkelijk te benaderen en je kunt vaak bij ze terecht voor vragen.

Justin

Adviseur Daily Contacts bij ABN AMRO

Het sollicitatieproces

Kies jouw ideale functie bij ABN AMRO en solliciteer via onze website.

Na je online sollicitatie bellen we je binnen 5 werkdagen voor een telefonische screening. Hierbij kijk je samen met een van onze Recruiters of jouw wensen overeenkomen met de eisen van de functie. Dit gaat bijvoorbeeld om het aantal uren dat je kunt werken en hoe lang je beschikbaar bent.

Als jouw wensen aansluiten bij de eisen van de functie, plannen we een sollicitatiegesprek in. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en achterhalen wat jouw motivatie is voor de functie. Dit gesprek zal online plaatsvinden met een van de Recruiters van SUSA.

Als het gesprek met SUSA goed gaat, heb je als laatste stap een kick-off gesprek voordat je aan de slag gaat bij ABN AMRO. Hopelijk kunnen we daarna de champagne ontkurken, omdat jij je nieuwe toffe bijbaan hebt gevonden!

Wft

Om bij ABN AMRO als adviseur aan de slag te gaan moet je beschikken over een diploma Wft-Basis. Naast dat een Wft-diploma verplicht is, is het van grote toegevoegde waarde op je CV. Maar wat is Wft eigenlijk?

Lees meer over Wft

Opleiding en groei