Werken bij Rabobank

Student& werken bij Rabobank

Werken bij Rabobank is meer dan werken bij één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Met een bijbaan bij Rabobank ben jij namelijk student én klantenservice medewerker! Het is een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat. En een plek waar je het netwerk krijgt van een sterke corporate. Dus wil jij het maximale uit je studentenleven halen? Check hier alles over werken bij Rabobank, de vacatures en meer!

Over Rabobank

Rabobank is een bank voor en door klanten. Het is één van de grootste financiële instellingen ter wereld, maar tegelijkertijd ook op lokaal niveau heel betrokken. Bij deze bank is niets belangrijker dan samenwerken aan een toekomstbestendige leefwereld. Hun uitgangspunt is dan ook: ‘samen bereiken we meer dan alleen’. Daarom zetten zij samen met SUSA in op optimale service. Denk jij ‘JA dit vind ik ook’? Dan is een bijbaan bij Rabobank iets voor jou!

Rabobank 300X300
Wat SUSA al zegt: ‘flexibel studentenwerk’. Dat is het ook écht!
Anne-Fleur

Adviseur RKS Bedrijven bij Rabobank

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Make it count bij Rabobank

Via SUSA kun jij werken bij deze topwerkgever. Een grote speler met veel mogelijkheden! Niet alleen voor fulltime functies, maar juist ook voor studenten en young professionals. Al veel studenten gingen je voor! Zij werken bij Rabo Klantenservice (RKS). Hét aanspreekpunt voor particuliere en zakelijke klanten. Dat is niet alleen een upgrade voor je cv, maar ook voor je professionele ontwikkeling en sociale netwerk! SUSA. Make it count.

Lekker extraatje: om bij Rabobank als klantenservice medewerker aan de slag te gaan, moet je beschikken over een diploma Wft-Basis. En die krijg je van ons!

Geen passende vacature gevonden?

Kan! Schrijf je open in, dan nemen wij contact met je op. Of meld je aan voor de vacaturemail zodat je op de hoogte blijft van de openstaande vacatures in jouw regio.

Het leukste aan werken bij Rabobank

 • Goed opgeleid
  Bij Rabobank word je goed voorbereid op jouw functie door middel van gesprekstrainingen. Ook krijg je de mogelijkheid om je Wft Basis certificaat te halen. Daarnaast word je verder intern opgeleid bij Rabobank. Deze opleiding bestaat uit dagen met je opleider, zelfstudieopdrachten en e-learnings.
 • Doorstromen
  Bij de Rabo Klantenservice zijn er verschillende ontwikkel- en doorstroommogelijkheden. Doordat je klanten moet doorverbinden naar andere afdelingen, leer je gelijk het hele bedrijf kennen. Zo kun je op termijn overstappen naar een andere afdeling waardoor je kennismaakt met andere klantvragen.
 • Sociaal netwerk
  Je werkt niet alleen in een supergezellig vriendenteam van studenten, maar komt ook in contact met een heleboel (ervaren) collega’s bij Rabobank. Zo bouw je een sociaal vangnet op. Werken bij Rabobank is dus niet alleen gezellig, maar ook goed voor je netwerk! Chill.
 • Lekker salaris

  Bij Rabobank start je met een bruto salaris van €11,08. Heb je ervaring met werken in klantcontact? Dan kan je salaris oplopen tot €14,35! Lekker. Ook fijn: je krijgt iedere week uitbetaald!

SUSA’s over hun werk bij Rabobank

Anne Fleur

Anne-Fleur

Werken er bij Rabobank alleen maar mannen in pak? Zeker niet. De 21-jarige SUSA-student Anne-Fleur werkt naast haar studie als Adviseur RKS Bedrijven bij Rabobank...

Marije Wijgergangs Klein

Marije

Aan een (bij)baan beginnen tijdens de coronacrisis klinkt misschien spannend, maar dat hoeft het niet te zijn. Sterker nog: vanuit huis kun jij hartstikke goed laten zien wat je in je mars hebt! ...

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar