Studentenbijbanen bij Nationale-Nederlanden

Hé student! Ben je op zoek naar een studentenbijbaan bij Nationale-Nederlanden? Met de bijbanen op deze pagina kun jij binnen een mum van tijd aan het werk bij Nationale-Nederlanden. Deze bijbaan is een perfecte combinatie met jouw financiële studie. Wil jij jezelf ontwikkelen tot financieel adviseur? Bekijk de vacatures bij Nationale-Nederlanden en solliciteer op een studentenbaan die bij jou past!

Waarom werken bij Nationale-Nederlanden?

Professionele werkervaring én geld verdienen: dat is werken bij Nationale-Nederlanden. Met een bijbaan bij deze toonaangevende financiële dienstverlener bouw je aan je cv, je toekomst en kan jij jouw financiële skills ontwikkelen. Dat is jezelf verzekeren van knaken én je naast je studie ontwikkelen tot professional. Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer direct!

Bron: zenber.nl
Bron: zenber.nl

Openstaande vacature bij Nationale-Nederlanden

Rotterdam 16 uur € 16,81 per uur Hybride

Zoek jij alles het liefst tot op de bodem uit? Dan is deze administratieve bijbaan bij Nationale-Nederlanden op jouw lijf geschreven!

SUSA
SUSA

Niet gevonden wat je zocht?

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van de openstaande bijbanen in jouw regio.

SUSA: hét studentenuitzendbureau voor Nationale-Nederlanden

SUSA is jouw online studentenuitzendbureau om aan de slag te gaan bij Nationale-Nederlanden. Met ruim 75 jaar ervaring in studentenwerk, weten we precies hoe jij ALLES uit je studentenleven haalt. We helpen studenten aan werk in allerlei sectoren en bedrijven, waaronder in de verzekeringssector! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst.

Dit krijg je als je werkt via ons:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in;
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool;
 • Geen gezeik: regel alles lekker online;
 • Lekker salaris: verdien €16,81 per uur (incl. vakantiegeld).

Hulp nodig bij het vinden van een studentenbijbaan?

Wij willen dat jij jouw ideale bijbaan vindt waarmee jij je studententijd kan betalen, je netwerk laat groeien, nieuwe contacten opdoet en alvast gericht aan je cv bouwt. Vind je niet direct de perfecte bijbaan bij Nationale-Nederlanden? Kijk dan ook eens naar onderstaande opties, of meld je aan via Join SUSA. Dan houden we je op de hoogte van de laatste studentenbijbanen zoals die van Nationale-Nederlanden!

Populaire bedrijven voor een bijbaan als student

Toch niet jouw studentenbaan gevonden bij Nationale-Nederlanden? Geen probleem! We hebben genoeg andere populaire bedrijven voor studenten waar jij jouw flexibele bijbaan kunt vinden. Ben je op zoek naar een bijbaantje in de financiële sector of commerciële sector? Check ze dan hier!

 • Rabobank

  Rabobank is één van de grootste financiële instellingen ter wereld, maar tegelijkertijd ook heel lokaal betrokken. Meer weten? Lees het hier!

 • ABN AMRO

  Werken bij ABN AMRO betekent meer dan werken bij één van de grootste internationale banken in Europa. Meer weten? Lees het hier!

 • a.s.r.

  Werken bij a.s.r. betekent meer dan alleen een verzekeringsmaatschappij op je cv. Meer weten? Lees het hier!

Bekijk ook eens deze studentenbanen

Bij SUSA hebben we veel vacatures voor studenten openstaan in verschillende sectoren. Kijk eens welk bijbaantje bij jou past! Zie jij jezelf als student werken bij een bank, een verzekeraar of toch in de klantenservice?

 • Een bijbaan in de financiële sector

  Met een bijbaan in de financiële sector maak je van jezelf een echte professional! Zoek je een studentenbijbaan bij een bank of creditcardspecialist? Lees hier meer!

 • Een bijbaan bij een verzekeraar

  Met een bijbaan bij een verzekeraar zet jij een grote naam op je cv. Dus zoek je een flexibele baan bij een zorgverzekeraar, schadeverzekeraar of pensioenuitvoerder? Lees hier meer!

 • Klantenservice medewerker

  Als echte praatjesmaker ben jij geschikt voor een studentenbaan in de klantenservice. Meer weten over hoe je goede werkervaring op kunt doen? Lees het hier!

Studiegerelateerde baantjes

Bij SUSA weten we hoe belangrijk het is om naast een bijbaan, je studie nog steeds op één te zetten. En hoe mooi is het als je direct al studiegerelateerde werkervaring op kunt doen? Daarom hebben we genoeg flexibele bijbanen klaarstaan voor elke student!

 • Economie student: een financiële bijbaan

  Studeer je economie, finance of bedrijfskunde? Doe dan relevante werkervaring op met een financiële bijbaan! Check hier onze vacatures.

 • Medisch student: een bijbaan in de zorg

  Studeer je Geneeskunde of ben je op ander gebied medisch student? Dan wil je natuurlijk ook een relevante bijbaan! Check hier onze bijbanen in de zorg.

 • Psychologiestudent: werken met ouderen

  Als psychologiestudent kun je ook sociale werkervaring opdoen via SUSA. Denk bijvoorbeeld aan werken met ouderen. Check hier onze bijbanen.

Veelgestelde vragen over studentenwerk bij Nationale-Nederlanden

Vacatures bij andere bedrijven