Basic-Fit

Student& werken bij Basic-Fit

Werken bij Basic-Fit betekent meer dan een fitnessclub op je cv. Met een bijbaan bij Basic-Fit ben jij namelijk student én customer support medewerker! Start bij deze sportieve werkgever en zorg dat leden elke dag met plezier aan hun workout beginnen. Werken voor de marktleider in de fitnessmarkt biedt kansen om jezelf te ontwikkelen! Dus wil jij het maximale uit je studentenleven halen? Lees hier alles over werken bij Basic-Fit, de vacatures en meer!

Over Basic-Fit

Basic-Fit groeit snel! In minder dan tien jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot dé fitness-marktleider van Europa met ongeveer 2 miljoen leden, verdeeld over Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Basic-Fit wil fitness toegankelijk maken voor iedereen. En met meer dan 700 Basic-Fit clubs in Europa is er dan ook altijd een sportschool bij jou in de buurt! Ben jij ook lekker toegankelijk? Dan is een bijbaan bij Basic-Fit iets voor jou!

Logo Basic-Fit

Make it count bij Basic-Fit

Via SUSA kun jij werken bij deze sportieve werkgever. Al meerdere studenten gingen je voor! Zij werken op het hoofdkantoor van Basic-Fit op de Customer Support afdeling óf de 24/7 lijn. Studenten leveren hier een bijdrage aan de klantbeleving van de Basic-Fit leden door vragen en verzoeken van clubleden te beantwoorden. Op een gastvrije manier natuurlijk. Werken bij Basic-Fit is niet alleen goed voor je toekomst en cv, maar ook voor je ontwikkeling en sociale netwerk! SUSA. Make it count.

Het leukste aan werken bij Basic-Fit

 • Sportieve werkgever
  Bij Basic-Fit ga je aan de slag voor een sportieve werkgever. Als snelgroeiende fitnessclub worden jouw goede ideeën en pro-actieve werkhouding erg gewaardeerd!
 • Afwisselend
  Dankzij direct contact met de Basic-Fit leden is je baan lekker afwisselend. Je ontvangt via chat of telefoon verschillende vragen. De ene keer over groepslessen, de andere keer over aanmeldingen en opzeggingen. Jij houdt alle ballen hoog. Ook plan je zelf je uren in. Lekker flexibel dus!
 • Echt teamwork 
  Bij Basic-Fit weten we alles van krachten bundelen. Samen met andere studenten trainen we jou op tot de krachtpatser van het klantencontact. Ook kom je in contact met Basic-Fit medewerkers die er al langer werken. Goed voor je cv en je sociale netwerk!
 • Lekker salaris
  Een lekker salaris van €11,93 per uur (12,88 incl. vakantiegeld). Ook fijn: je krijgt iedere week uitbetaald!
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar